Συνάντηση της Σοφίας Νικολάου με τους Ρητινοκαλλιεργητές Ευβοίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση της Σοφίας Νικολάου με τους Ρητινοκαλλιεργητές Ευβοίας

Συνάντηση της Σοφίας Νικολάου    με τους Ρητινοκαλλιεργητές Ευβοίας  και τον Αντιδήμαρχο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας

Στην Βόρεια Εύβοια βρέθηκε χθες η κα. Σοφία Νικολάου, στην πρώτη της επίσκεψη μετά την επίσημη ανακήρυξή της σε υποψήφια Βουλευτή του Νομού.
Η κα. Νικολάου συναντήθηκε για μία ώρα και σε εξαιρετικά θερμό κλίμα με τον πρόεδρο του σωματείου ρητινοκαλλιεργητών και δασεργατών Εύβοιας Ευάγγελο Γεωργατζή, παρουσία του αντιδημάρχου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, Γιώργου Σταμούλου.
Στη συνάντηση ο πρόεδρος των ρητινοκαλλιεργητών επανέλαβε στην υποψήφια βουλευτή το πάγιο αίτημα του Σωματείου για άρση των ηλικιακών ορίων στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν σε αυτό όλοι οι «ρετσινάδες» της περιοχής. Η κα. Νικολάου δεσμεύθηκε να διερευνήσει τις δυνατότητες διεύρυνσης που ενδέχεται να έχει το πρόγραμμα, καθώς ήδη «τρέχουν» οι αιτήσεις των δικαιούχων και οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ ελέγχουν αν οι αιτούντες καλύπτουν τις προϋποθέσεις που απαιτεί η δημόσια πρόσκληση για την πρόσληψη 590 ρητινοκαλλιεργητών για επτά χρόνια στις δασικές υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με συνολικό κόστος 63 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα, η πρώην Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής άκουσε συνολικά και τα προβλήματα της περιοχής που της παρουσίασε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος. Σε κυρίαρχο θέμα της συζήτησης εξελίχθηκε η ανάγκη λειτουργίας του σταθμού ΕΚΑΒ στην τοποθεσία Δάφνη. Το πρόβλημα είναι γνωστό στην υποψήφια Βουλευτή καθώς παρουσιάστηκε λόγω της μη ανταπόκρισης διασωστών για τις θέσεις επικουρικού προσωπικού που προκηρύχθηκαν. Η υποψήφια βουλευτής εξήγησε ότι θα εξετάσει τις δυνατότητες προκήρυξης μόνιμων θέσεων προσωπικού για την συγκεκριμένη δομή ώστε να προχωρήσει η στελέχωση της δομής το συντομότερο δυνατόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages