Η Σοφία Νικολάου στον Οργανισμό Λιμένων Νομού Εύβοιας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Σοφία Νικολάου στον Οργανισμό Λιμένων Νομού Εύβοιας

Την σημασία που δίνει η Σοφία Νικολάου στην ανάπτυξη των υποδομών της Εύβοιας το έχει ήδη κάνει σαφές με άρθρο της που δημοσιεύτηκε στο pagenews.gr και στο οποίο ξεκαθάριζε ότι «όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να οδηγηθούμε (…) στη δημιουργία ενός οδικού δικτύου και των απαραίτητων υποδομών που θα αποτελέσουν την αφετηρία για μια αξιοπρεπή διαβίωση των κατοίκων και των επισκεπτών, για την άμεση πρόσβαση σε δομές υγείας, την ασφαλή και ταχύτατη διασύνδεση με την υπόλοιπη Ελλάδα, την ανάδειξη του εκπληκτικού τουριστικού προϊόντος που μπορεί να προσφέρει η Εύβοια».
Είναι αλήθεια ότι διαβάζοντας αυτές τις γραμμές το πρώτο που σκέπτονται οι περισσότεροι είναι οι δρόμοι της Εύβοιας που είναι αλήθεια ότι είναι βασική προτεραιότητα και ξεχνούν ότι η Εύβοια είναι το δεύτερο σε μέγεθος νησί της Ελλάδας και όντας ένας νομός έχει πάρα πολλά λιμάνια τα οποία επίσης έχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης.

Αυτή τη θέση της συζήτησε η υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας με τη Νέα Δημοκρατία μαζί με τον Μπάμπη Μανιάτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας (ΟΛΝΕ).
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, ο κ. Μανιάτης ενημέρωσε την Σοφία Νικολάου για τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού, αλλά και για το Master Plan που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις ιχθυοκαλλιέργειες και αιτήματα κατοίκων που ζητούν την μετεγκατάσταση κάποιων λιμένων του νησιού.

Επίσης ο κ. Μανιάτης ανέλυσε στην κα. Νικολάου σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν ήδη ολοκληρωθεί, όπως στο Μαρμάρι, στην Κύμη, στην Αιδηψώ, στην Ερέτρια, στα Νέα Στύρα και αλλού, αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός κυρίως στην ανεύρεση χρηματοδότησης για την διενέργεια επιπλέον έργων βελτίωσης και εξωραϊσμού των λιμένων του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages