Στο Επιμελητήριο Εύβοιας και στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας η Σοφία Νικολάου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στο Επιμελητήριο Εύβοιας και στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας η Σοφία Νικολάου

Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά και οι επιχειρήσεις της Εύβοιας και η περαιτέρω ενίσχυση του Νοσοκομείου Χαλκίδας, ήταν το αντικείμενο των συναντήσεων της Σοφίας Νικολάου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Γιάννη Γεροντίτη και τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου, Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη.

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου το οποίο κλείνει 90 χρόνια προσφοράς κι έχει 14.500 μέλη, τα περισσότερα μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο κ. Γεροντίτης ενημέρωσε την κ. Νικολάου για την κατάσταση που επικρατεί στην τοπική επιχειρηματικότητα, έπειτα από την σκληρή περίοδο της πανδημίας, τις συνέπειες που προκάλεσαν οι φυσικές καταστροφές στο νομό, αλλά και τους φόβους που προκαλούν στην επιχειρηματική κοινότητα η ενεργειακή κρίση και η ακρίβεια.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τις επιχειρήσεις της πυρόπληκτης Β. Εύβοιας, για τις οποίες το Επιμελητήριο έχει ζητήσει σειρά μέτρων ανακούφισης ενώ τονίστηκε η ανάγκη να προχωρήσουν τα έργα υποδομής στρατηγικής σημασίας για όλο το νομό.

Η κ. Νικολάου δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και στην προσπάθεια που κάνει το Επιμελητήριο ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να γίνουν τα μεγάλα έργα υποδομών κι ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο, που θα φέρουν ανάπτυξη σε όλη την Εύβοια.

Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής, επισκέφτηκε το νοσοκομείο της Χαλκίδας το οποίο επιτελεί σπουδαίο έργο ως προς την υγειονομική κάλυψη των κατοίκων και των επισκεπτών.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου, κ. Χατζημαργαρίτης περιέγραψε την εικόνα που επικρατεί στο νοσοκομείο, την ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού καθώς τα περιστατικά είναι περίπου 500 την ημέρα και οι νοσηλείες γύρω στις 180. Ενημέρωσε, τέλος την κ. Νικολάου για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και για τη Μονάδα Ήπιας Νοσηλείας Covid-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages