Μαθητές του 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας παρουσίασαν στη Δήμαρχο δύσβατα σημεία για τα Άτομα με Αναπηρία - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μαθητές του 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας παρουσίασαν στη Δήμαρχο δύσβατα σημεία για τα Άτομα με Αναπηρία

Τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας χθες, Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, προκειμένου να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της δράσης τους «Φωτογραφί-ΖΟΥΜΕ».
Κατά τη δράση αυτή, που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχέσεις μεταξύ μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών» του σχολείου, οι μαθητές σε συνεργασία με τη Διευθύντρια κ. Βιολέττα Χασιώτου, τον Υποδιευθυντή κ. Γιώργο Αμπατζή και τους εκπαιδευτικούς κ. Γεωργία Κολιογιώργη, Δημήτρη Μήτσου και Ευθύμιο Κουκουναράκη, δημιούργησαν μικρές ομάδες, περπάτησαν στη Χαλκίδα και κατέγραψαν σημεία δύσβατα για τα Άτομα με Αναπηρία. Τα παιδιά παρουσίασαν τις φωτογραφίες και τα σημεία και ζήτησαν να γίνουν παρεμβάσεις, ώστε η πόλη να είναι φιλική προς τα άτομα αυτά. 
Η Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ανέφερε τα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν ήδη γίνει κι άλλα που έχουν σχεδιαστεί από τον Δήμο, ζητώντας μάλιστα τη συνεχή συνεργασία των παιδιών στο μέλλον, με σκοπό όλοι μαζί να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ομορφότερης και προσβάσιμης πόλης.                                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages