Θέατρο Χαλκίδας και Σύλλογος "medusa survivor" κατά της ενδοοικογενειακής βίας με την παράσταση Ο Δρόμος Περνά από Μέσα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θέατρο Χαλκίδας και Σύλλογος "medusa survivor" κατά της ενδοοικογενειακής βίας με την παράσταση Ο Δρόμος Περνά από Μέσα

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την παράσταση του έργου του Ιάκωβου Καμπανέλλη, Ο Δρόμος Περνά από Μέσα, στο εμβληματικό Κόκκινο Σπίτι, σε συνεργασία με τον Σύλλογο κατά της ενδοοικογενειακής βίας "Medusa Survivor" την Τρίτη, 12 Απριλίου, στις 7μμ. Μετά την παράσταση θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και συζήτηση με τους προσκεκλημένους εθελοντές επιστήμονες του δικτύου εθελοντών του Συλλόγου.  

Ο δρόμος περνά από μέσα, έργο γραμμένο το 1991, παραμένει πάντα επίκαιρο και ζωντανό, καθώς, με φόντο ένα παλιό αρχοντικό, αποτυπώνει τη σύγκρουση της παλιάς γενιάς με τη νεότερη, τη σύγκρουση των αξιών και των αρχών του παρελθόντος με αυτές του παρόντος, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει ένα από τα αιτήματα της εποχής μας, για εξάλειψη του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας και των γυναικοκτονιών.  
Η παράσταση είναι κοινωνική προσφορά του Θεάτρου Χαλκίδας στη σημαντική προσπάθεια του Συλλόγου"Medusa Survivor" κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Σκηνοθεσία: Βάσια Σκούρα
Σκηνογραφική - Ενδυματολογική επιμέλεια: Σωτήρης Μουσελίμης
Επιμέλεια μουσικής – Σχεδιασμός φωτισμών: Μαρία Βαρδάκα, Κώστας Ντεγιάννης 
Δραματολόγος παράστασης: Μαρία Βαρδάκα
Γραφιστική επιμέλεια: Αντώνης Παναγιωτόπουλος – Πιπεριάν
Βίντεο επικοινωνίας: Νικόλας Ρουμελιώτης
Φωτογραφίες: Βασιλική Τσάκου
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Λιβανίου

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):
Φάνης Ποριώτης: Κώστας Καλόγηρος
Χάρης Αντωνάκος: Παναγιώτης Τζαφέρης
Λίτσα Αντωνάκου: Κωνσταντίνα Κόλλια
Γλυκερία: Βούλα Κοκονού
Αντρέας Ποριώτης: Σωτήρης Μουσελίμης

Ο χώρος της παράστασης λειτουργεί ως αμιγής χώρος για πλήρως εμβολιασμένους, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας covid-19.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages