Στην έκθεση του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην έκθεση του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Την έκθεση – αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, που δημιούργησαν μαθητές και μαθήτριες του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας, επισκέφθηκαν χθες, Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων Δήμητρα Σακελλαράκη.
Η Δήμαρχος συνεχάρη την Πρόεδρο του Εργαστηρίου κα Χαρίκλεια Μυταρά, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους συντελεστές για τα εξαιρετικά έργα ζωγραφικής, κεραμικής και γλυπτικής.
«Το ταξίδι που μας χάρισε το Εργαστήρι Τέχνης ήταν πραγματικός φόρος τιμής σε μια Επέτειο ηρωισμού και φιλοπατρίας. Μέσα από την εικόνα, τα χρώματα, τον γύψο και την κίνησή του, προβάλλονται η θυσία, ο πόνος, μα πάνω απ’ όλα η εθνική μας υπερηφάνεια. 
Θερμά συγχαρητήρια στους μικρούς και μεγάλους δημιουργούς, τους δασκάλους και στο Διοικητικό Συμβούλιο, που με έμπνευση τον μεγάλο Μυταρά και άξια συνοδοιπόρο τη σύζυγό του, αποτελούν, για όλο τον Δήμο, μια σπουδαία επιταγή πολιτισμού, τέχνης και ιστορίας.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.
Γραφείο Τύπου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages