Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του οικισμού «Πανόραμα» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του οικισμού «Πανόραμα»

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του οικισμού «Πανόραμα» της Δ.Ε. Ληλαντίων, πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ληλαντίων κ. Δημήτρης Σέρρας και η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Αναστασία Ψυχογυιού.
Κατά τη συζήτηση, τα μέλη έθεσαν τα τρέχοντα προβλήματα, με προτεραιότητα στο ζήτημα της υδροδότησης του οικισμού. Η Δήμαρχος διαβεβαίωσε τα μέλη του Συλλόγου για την πρόθεση του Δήμου να αναλάβει την υδροδότηση και ενημέρωσε για την πορεία των σχετικών μελετών που απαιτούνται, για τη δημιουργία δικτύου ύδρευσης στην περιοχή. 
Επιπλέον ανέφερε το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων που θα υλοποιηθεί στην περιοχή, κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση πεζών και οχημάτων.
Τέλος αναφέρθηκε στη διαδικασία της απογραφής που έχει ήδη ξεκινήσει από την Ελληνική Στατιστική Αρχή στον Δήμο Χαλκιδέων και στην ανάγκη απογραφής όλων των μόνιμων κατοίκων της περιοχής.
Τα μέλη του Συλλόγου δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού που προσφέρει καθημερινά στην περιοχή ο Δήμος και δεσμεύτηκαν για την άριστη συνεργασία των κατοίκων με τον Δήμο, προκειμένου να προχωρήσουν όλα τα ανωτέρω ζητήματα.
Γραφείο Τύπου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages