Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Κατασχέθηκαν συνολικά (31) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (3,71) μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε σε (4) ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός θαμνωδών εκτάσεων της περιοχής

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (02-08-2021) το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση από τους αστυνομικούς ο ανωτέρω, όπου κατελήφθη να προβαίνει στη περιποίηση δενδρυλλίων κάνναβης, σε αγροτική περιοχή της Ιστιαίας. 
Εντοπίσθηκαν τέσσερις (4) ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, εντός θαμνωδών εκτάσεων, όπου βρέθηκαν συνολικά (31) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,50) έως (3,71) μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν (43) πλαστικά δοχεία με νερό, που χρησιμοποιούνταν για το πότισμα των δενδρυλλίων.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages