Η απάντηση μας για όσα απέκρυψε στην ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο κ. Λειβαδίτης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η απάντηση μας για όσα απέκρυψε στην ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο κ. Λειβαδίτης

                       
           
Χαλκίδα, 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2021
                                                           
Με σχόλιό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Αυλίδας κ. Λευτ. Λειβαδίτης αναφέρει ότι  η παράταξη Παγώνη δεν ψήφισε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παραλία Αυλίδας που πρότεινε το Τοπικό Συμβούλιο Παραλίας Αυλίδας.

Ο κ. Λειβαδίτης, λαϊκίζοντας, απέκρυψε το γεγονός ότι στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος άλλος από την Δημοτική Αρχή είχαν την ευαισθησία να εισηγηθούν τις προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ώστε όλα τα μέλη του Δημ. Συμβουλίου να σχηματίσουν γνώμη των προτεινόμενων αλλαγών.

Ο κ. Λειβαδίτης απέκρυψε το γεγονός ότι στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν παρουσιάστηκε καμία κυκλοφοριακή μελέτη που να επιβάλλει την εφαρμογή των προταθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Ο κ. Λειβαδίτης απέκρυψε το γεγονός ότι για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προηγείται η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν έπεται. {Σημείωση: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόστηκαν στην Παραλία Αυλίδας ένα μήνα πριν εισαχθεί το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο (sic).}

Ο κ. Λειβαδίτης απέκρυψε, σκόπιμα βεβαίως, το γεγονός ότι η παράταξή μας καταψήφισε, όχι την ουσία των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, γιατί καμία συζήτηση δεν έγινε στο Δ.Σ. γι αυτά, αλλά την διαδικασία που ακολουθήθηκε και μετέτρεψε το Δημοτικό Συμβούλιο σε ένα ασήμαντο Όργανο επικύρωσης αποφάσεων που έχουν ληφθεί και υλοποιηθεί σε άγνοια  του κορυφαίου αυτού Οργάνου άσκησης Λαϊκής Κυριαρχίας, του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου από ενέργειες ή παραλήψεις της Δημοτικής Αρχής.
Τέλος δημιουργεί επί πλέον προβληματισμό το γεγονός ότι η Αστυνομική Αρχή χωρίς, προφανώς, να ελέγξει την νομιμότητα της απόφασης εφαρμογής των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, προέβη σε σχετικούς ελέγχους, έβαλε πρόστιμα και αφαίρεσε πινακίδες σε ΙΧΕ αυτοκίνητα, όπως μας κατήγγειλαν ιδιοκτήτες τους.

Σημεία των καιρών;;;;                            
                                                                                                             Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages