Εκδήλωση , 1ο Περιβαλλοντικό Φεστιβάλ Χαλκίδας η συζήτηση "Φάκελος: Παρόν και μέλλον της Ποδηλασίας στην Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εκδήλωση , 1ο Περιβαλλοντικό Φεστιβάλ Χαλκίδας η συζήτηση "Φάκελος: Παρόν και μέλλον της Ποδηλασίας στην Χαλκίδα

Έγινε σήμερα το απόγευμα, Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021, στην τελευταία ημέρα του 1ο Περιβαλλοντικό Φεστιβάλ Χαλκίδας η συζήτηση "Φάκελος: Παρόν και μέλλον της Ποδηλασίας στην Χαλκίδα" 

 Οι κ.κ. Βασίλης Γουρνής (Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, πολεοδομίας, έργων αυτεπιστασίας Χαλκίδας), Θάνος Γεωργίου (Τομεάρχης Αστικής & Υπεραστικής Ποδηλασίας - Επιτροπή Ανάπτυξης Ε.Ο.Π), Κώστας Ρουσόπουλος (Οικονομολόγος - π. Εκτελεστικός γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας), Δημήτρης Τάγκης (Συντονιστής Ασφαλιστής), Νίκος Πνευματικός (Εκπαιδευτής Σχολής Οδηγών) στο πάνελ παρουσίασαν τις δράσεις και στόχους για την αναβάθμιση της πόλης ώστε να δοθεί ο χώρος που τους ανήκει στους ποδηλάτες της Χαλκίδας . 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  και η δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα όπου συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης και περιέγραψε τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής προκειμένου να γίνει η πόλη φιλική προς τους ποδηλάτες. Εξήγγειλε ότι σύντομα  θα ξεκινήσει το μεγάλο έργο με την δημιουργία ποδηλατικού δρόμο από το Παλίρροια έως τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου, λεπτομέρειες που νωρίτερα παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος έργων κ. Βασίλης Γουρνής .

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η εκπρόσωπος της Δίρφυς, εμφιαλωμένο νερό , εκ των χορηγών της εκδήλωσης
  
Παρεμφάσεις και ερωτήματα προς το πάνελ έθεσαν ο  Δημήτρης Τάγκης καθώς και ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Καρύστου, Κύμης Παναγιώτης Τζαφέρος  

Την εκδήλωση  συντόνισε ο δημοτικός σύμβουλος κοινότητα Χαλκίδας και μέλος της ομάδας «Ποδηλάτες Χαλκίδας », Παντελής Τραπεζούντιος  με συνδιοργανωτή τον πάντα δραστήριο πρόεδρο του ΕΟΣ Χαλκίδας Μπαλτά Αναστάσιο.

Αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν σε μικρούς μαθητές, που συμμετείχαν με ζωγραφιές και σκίτσα στην εκδήλωση στις οποίες παρουσίασαν το ποδήλατο και το περιβάλλον με το μάτι ενός μικρού παιδιού . Τις απονομές έκανε  η Δήμαρχος κ. Έλενα Βάκα 

Στον Χώρο της εκδήλωσης υπήρχε στατική έκθεση και Bazar του συλλόγου & Κακοποιημένης Γυναίκας Παιδιού "Ο Καλός Σαμαρείτης και του συλλόγου Υποστήριξης Ατόμων με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές Αυτισμό με την επωνυμία «ΑΓΑΠΗ»

 Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages