Στην μουσικοθεατρική παράσταση για τη λήξη της χρονιάς για τα Κ.Δ.Α.Π. η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην μουσικοθεατρική παράσταση για τη λήξη της χρονιάς για τα Κ.Δ.Α.Π. η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) γιόρτασε τη λήξη της  χρονιάς για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) με την παρουσίαση της μουσικοθεατρικής παράστασης «Η αρχαία Ελλάδα συναντά τις φυσικές επιστήμες», την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021.
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς τα παιδιά συμμετείχαν σε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα, έζησαν στιγμές δημιουργικότητας και φιλίας, παίρνοντας μέρος σε ποικίλες δραστηριότητες τις οποίες είχαν οργανώσει με ιδιαίτερη επιμέλεια οι Παιδαγωγοί των Κ.Δ.Α.Π.. Δραστηριοποιήθηκαν σε εργαστήρια πηλού, ζωγραφικής, κατασκευών, κηπουρικής, ανακύκλωσης, σε μουσικοκινητικά παιχνίδια, ζυμαροπαιχνίδια, αφηγήσεις παραμυθιών, θεατρικό παιχνίδι, σε επισκέψεις στο κολυμβητήριο, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» και στην προετοιμασία της μουσικοθεατρικής  παράστασης.
Στην παράσταση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. Αικατερίνη Μεγάλου και η Αντιπρόεδρος Μαρίνα Σκολίδη.
«Ευχαριστούμε την Πρόεδρο, την Αντιπρόεδρο, το Δ.Σ του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., τους εργαζόμενους στον  Οργανισμό και ιδιαίτερα τις κυρίες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα Κ.Δ.Α.Π., για τη δράση τους στο δύσκολο αυτό έτος που πέρασε, λόγω των υγειονομικών συνθηκών και περιορισμών. Όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. είχε αναλάβει έναν δύσκολο ρόλο φέτος, γιατί εκτός από τις δράσεις που πραγματοποιούν καθημερινά, συνέδραμαν και στις δράσεις για τη δημόσια ασφάλεια και την προστασία, ενισχύοντας την κοινωνική προσφορά και παραμένοντας δίπλα στους δημότες.
Στόχος μας πάντα είναι να στηρίζουμε τη λειτουργία των Κ.Δ.Α.Π. και να προσφέρουμε στα παιδιά του Δήμου τη δυνατότητα να βρίσκουν δημιουργικές διεξόδους. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που με το χαμόγελο και τη θετική τους διάθεση μας δίνουν τη χαρά και την όρεξη να συνεχίζουμε. Καλό καλοκαίρι με υγεία και καλή αντάμωση!», ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων.
Γραφείο Τύπου 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages