Λαμπαδηδρομία - Εθελοντική Αιμοδοσία στην Στενή Εύβοιας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Λαμπαδηδρομία - Εθελοντική Αιμοδοσία στην Στενή Εύβοιας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν σήμερα Κυριακή1 Αυγούστου 2021 , ο Πανευβοϊκός σύλλογος κακοποιημένης Γυναίκας και παιδιού Ο «Καλός Σαμαρείτης  και Ε.Ο.Σ Χαλκίδας στην Στενή Ευβοίας.

 Λίγο πριν τέλος της θείας λειτουργίας στον Ιερό ναό Αγίων Ταξιαρχών Κάτω Στενής ο  Αρχιμ. Τιμόθεος Μπαϊμπάκης-Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως άναψε τον Πυρσό της Λαμπαδηδρομίας όπου έξω από τις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Εμφιάλωσης νερού «Δίρφυς ξεκίνησε η λαμπαδηδρομία μέχρι το παλαιό δημαρχείο Στενής.

Στο Δημαρχείο Στενής υπήρχε κλιμάκιο από το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χαλκίδας για το δεύτερο σκέλος της εκδήλωσης, όπου περιλάμβανε εθελοντική αιμοδοσία

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιμ. Τιμόθεος Μπαϊμπάκης-Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γ. Ψαθάς, η με σημαντική κοινωνική προσφορά και κοινωνικές ευαισθησίες  μέλος πολλών συλλόγων και δραστηριοτήτων κα Αφράτη Αργυρούλα, η πρόεδρος του φυσιολατρικού συλλόγου Στενής κα Μελά Βάσω, ο αεικίνητος, δραστήριος και με μεγάλη  κοινωνική προσφορά και ευαισθησίες, δημοτικός σύμβουλος, μέλος της κοινότητας Χαλκίδος Παντελής Τραπεζούντιος, ο πρόεδρος τους ΕΟΣ Χαλκίδος Αναστάσιος Μπαλτάς, και η εκπρόσωπος της εταιρείας Δίρφυς, ενός εκ των χορηγών της εκδήλωσης και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κος Παναγιώτης Μανωλόπουλος με τους αθλητές/τριες του .

Φωτογραφίες από την Εκδήλωση ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages