Μ. Χατζηγιαννάκης: Σχεδόν μία στις τρεις επιχειρήσεις εστίασης στην Εύβοια δεν κατάφεραν να ανοίξουν μετά την άρση του lock down - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μ. Χατζηγιαννάκης: Σχεδόν μία στις τρεις επιχειρήσεις εστίασης στην Εύβοια δεν κατάφεραν να ανοίξουν μετά την άρση του lock down

Το δραματικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης στην Εύβοια φέρνει στη βουλή ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Με σχετική ερώτησή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης, ο βουλευτής Ευβοίας και αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνει ότι το παρατεταμένο -και βάσει αριθμών πιο αποτυχημένο lockdown στην Ευρώπη- είχε σαν αποτέλεσμα ο κλάδος της εστίασης, ειδικά στην Εύβοια, να υποστεί τεράστιες ζημιές, ζημιές που προκαλούν ανυπέρβλητα εμπόδια στην επαναλειτουργία τους.

Προσθέτει δε, πως η τραγική εικόνα του λουκέτου σε σχεδόν μία στις τρεις επιχειρήσεις εστίασης στην Εύβοια γίνεται ακόμα τραγικότερη, δεδομένου ότι το 75% από αυτές αποτελούν οικογενειακές επιχειρήσεις, καθώς και ότι το 80% από το σύνολο των επιχειρήσεων δεν θα λάβει καμία απολύτως κυβερνητική ενίσχυση.

Ο Μ. Χατζηγιαννάκης χαρακτηρίζει ως αδήριτη την ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων αυτών, ζητώντας από τον υπουργό Ανάπτυξης να υιοθετήσει άμεσα η κυβέρνηση τις προτάσεις του συνόλου των παραγωγικών δυνάμεων τις χώρας, για ουσιαστικά  μέτρα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages