Εθελοντική αιμοδοσία του Πανευβοϊκού Συλλόγου "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εθελοντική αιμοδοσία του Πανευβοϊκού Συλλόγου "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ"

Η Τράπεζα Αίματος του Πανευβοϊκού Συλλόγου "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς που συμμετείχαν στην εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 στην αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου της Αντιπεριφέρειας.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους εθελοντές και εθελόντριες που ανταποκρίθηκαν και προσήλθαν και έγιναν "Κρίκοι" στην αλυσίδα Ζωής, ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του "ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ" αλλά και προσφέροντας ζωή σε ένα συνάνθρωπο μας.
Ευχαριστίες ακόμη και προς τους Γιατρούς και το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Χαλκίδας για την άψογη συνεργασία τους. Στην εθελοντική Αιμοδοσία προσήλθαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ. Γιάννης Γεροντίτης με μέλη του Δ/κου Συμβουλίου, η κ. Μαρία Αφράτη μέλος του Δ/κου Συμβουλίου του Ο.Λ.Ν.Ε, ο κ.Γεώργιος Πάνος Προϊστάμενος του Ο.Λ.Ν.Ε., ο κ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος Πρόεδρος του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου και του Συλλόγου Πελοποννησίων και ο κ. Γεώργιος Τσεκούρας εκ μέρους της Αντιπεριφέρειας.

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages