Αμνηστία σε πλούσιους φοροφυγάδες - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αμνηστία σε πλούσιους φοροφυγάδες

Δυστυχώς, νοοτροπίες και πρακτικές που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία επικρατούν ξανά και μεις δεν παίρνουμε ούτε είδηση! Είναι ανατριχιαστικό...

Την Πέμπτη που ανακοινωνόταν το lock down διάλεξε η λαοπρόβλητη κυβέρνησή μας για να περάσει σε νομοθέτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης διάταξη που ουσιαστικά αμνηστεύει τους μεγάλους φοροφυγάδες καθώς ζητά το πάγωμα ποινικών διώξεων και δίκες για περισσότερους από 5 χιλιάδες φερόμενους ως φοροφυγάδες με χρέη προς το δημόσιο άνω των 150.000 ευρώ! Η επιμήκυνση του χρόνου των διαδικασιών θα οδηγήσει τις υποθέσεις στο αρχείο.
Το θέμα το μάθαμε πάλι από...το εξωτερικό καθώς το δημοσίευσαν οι έγκυροι Financial Times. Άλλα τους δημοσιεύματα γινόντουσαν σημαία, περιέργως όμως η συγκεκριμένη είδηση δεν πέρασε ούτε στα ψιλά των εγχώριων ΜΜΕ. Φαίνεται δεν αξιολόγησαν την είδηση ως ούτε καν σημαντική...Άλλωστε ούτε για την παραγραφή των έστω λίγων προστίμων που επιβλήθηκαν από τις λίστες Lagarde και Borjans προ καιρού είχε «ανοίξει μύτη». 
Το δημοσίευμα κόλαφος των FT μιλάει για περιορισμό εισαγγελέων και ανησυχητικό προηγούμενο για χώρα της ΕΕ ενώ θυμίζει και την διάταξη προ μηνών για αμνήστευση των τραπεζιτών.
Δυστυχώς, νοοτροπίες και πρακτικές που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία επικρατούν ξανά και μεις δεν παίρνουμε ούτε είδηση! Είναι ανατριχιαστικό...

Συμεών Κεδίκογλου



*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages