Μ. Χατζηγιαννάκης: Χόρτασαν από υποσχέσεις υπουργών της ΝΔ οι πλημμυροπαθείς στην Εύβοια - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μ. Χατζηγιαννάκης: Χόρτασαν από υποσχέσεις υπουργών της ΝΔ οι πλημμυροπαθείς στην Εύβοια

Δήλωση του βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ από τις περιοχές που έπληξαν οι πλημμύρες της 8ης και 9ης Αυγούστου 2020:

“Δυο εβδομάδες μετά, βρέθηκα ξανά στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές στην Εύβοια, πλημμύρες που στοίχισαν τη ζωή σε οχτώ συνανθρώπους μας και προκάλεσαν ανυπολόγιστες ζημιές σε περιουσίες και καλλιέργειες. Δυστυχώς, διαπιστώνω ότι η  κατάσταση παραμένει ακριβώς η ίδια, δηλαδή τραγική.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είδαν τα νοικοκυριά και τη σοδειά τους να καταστρέφονται μέσα σε ένα βράδυ, δεν έχουν λάβει ακόμα ούτε ένα ευρώ για αποζημίωση και συνεχίζουν να ζουν κάτω από τις λάσπες. 

Μοναδική τους βοήθεια, αυτή που τους παρέχουν οι Δήμοι της περιοχής, αλληλέγγυες ομάδες εθελοντών από το Μάτι, τα Ψαχνά, τα Πολιτικά, τη Χαλκίδα και το Βασιλικό, καθώς και οι πολιτιστικοί σύλλογοι Αγίου Νικολάου, Βασιλικού και Πολιτικών.

Όσες βόλτες και αν κάνουν οι Υπουργοί της ΝΔ στην Εύβοια για επικοινωνιακούς λόγους, δεν θα μπορέσουν να καλύψουν την κυβερνητική τους αδράνεια. Οι πλημμυροπαθείς δεν χρειάζονται άλλα ταξίματα και υποσχέσεις που μένουν στα λόγια, όπως τις περσινές του κ. Χατζηδάκη.

Εκείνο που πραγματικά έχουν ανάγκη, είναι η έμπρακτη βοήθεια της Πολιτείας στις καθημερινές τους ανάγκες, καθώς και ουσιαστικά έργα υποδομής, προκειμένου να μην επαναληφθεί στον νομό μας τέτοια καταστροφή.”
*************************************************************************


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages