Πιστοποίηση του Πανεπιστήμιου Πειραιώς από την ΑΔΙΠ με την ύψιστη αξιολόγηση - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πιστοποίηση του Πανεπιστήμιου Πειραιώς από την ΑΔΙΠ με την ύψιστη αξιολόγηση

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, διεξήχθη η τελετή απονομής των Πιστοποιήσεων του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης της Ποιότητας του Ιδρύματος, καθώς και των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας από την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ).
Τις Πιστοποιήσεις απένειμαν ο Πρόεδρος της ΑΔΙΠ, Καθηγητής Παντελής Κυπριανός και οι Αντιπρόεδροι Καθηγητές Βασίλης Τσιάντος και Γεώργιος Ζαλίδης παρουσία της Γενικής Διευθύντριας της ΑΔΙΠ Δρ. Χριστίνας Μπέστα.
Τον εναρκτήριο χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας και Πρόεδρος της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του Πανεπιστημίου Πειραιώς  Καθηγητής Παντελής Παντελίδης, ο οποίος χαρακτήρισε την πιστοποίηση με την ύψιστη αξιολόγηση (πλήρη συμμόρφωση)  του Πανεπιστημίου Πειραιώς ως το επιστέγασμα των προσπαθειών όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας.  Ο κ. Παντελίδης επισήμανε ότι η διαμόρφωση κουλτούρας ποιότητας είναι αυτό που τελικά διασφαλίζει το κύρος του Δημόσιου Πανεπιστημίου.
 Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθηγητής Άγγελος Κότιος συνέχισε ευχαριστώντας όλους όσους εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται με ευσυνειδησία για την βελτίωση του Πανεπιστημίου.
Ο Πρόεδρος της ΑΔΙΠ, Καθηγητής Παντελής Κυπριανός στην ομιλία του εκδήλωσε την χαρά του για την συνεργασία και την αμφίδρομη διαδικασία ανταλλαγής απόψεων που επιφέρει τη βελτίωση των δεικτών και καθιστά το Πανεπιστήμιο Πειραιώς πόλο διάχυσης καινοτόμων ιδεών και πρακτικών μέσω του ανεπτυγμένου στρατηγικού του σχεδιασμού για το μέλλον.

Περισσότερα στο  https://events.unipi.gr

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages