Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διάπραξη κλοπής, από κατάστημα περιοχής της Κίρρας Φωκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διάπραξη κλοπής, από κατάστημα περιοχής της Κίρρας Φωκίδας

Επιπλέον συνελήφθη υπεύθυνος επιχείρησης, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Στο πλαίσιο έρευνας που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση κλοπής, από κατάστημα η οποία διαπράχθηκε προχθές το μεσημέρι σε περιοχή της Κίρρας Φωκίδας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ηλικίας 37 και 15 ετών, εκ των οποίων ο 15χρονος εντοπίσθηκε χθες το μεσημέρι, ενώ ο 37χρονος λίγο αργότερα,  στην Άμφισσα Φωκίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας –Δελφών και συνελήφθησαν.

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, ο 15χρονος εισήλθε στο ανωτέρω κατάστημα, παραβιάζοντας την κύρια είσοδο αυτού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, διάφορα εργαλεία, αξίας (150) ευρώ και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, προκαλώντας επίσης φθορές στους χώρους της επιχείρησης, ενώ διέφυγε από το σημείο με την βοήθεια του 37χρονου συνεργού του.

Όπως προέκυψε, ο 15χρονος νωρίτερα της σύλληψή του είχε προβεί στην πώληση των κλοπιμαίων σε επιχείρηση ευρύτερης περιοχή, ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, ενώ οι δύο εκ των τριών συλληφθέντων (37χρονος και 57χρονος) θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages