Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, οι οποίοι διέρρηξαν (5) διαμερίσματα πολυκατοικίας στη Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, οι οποίοι διέρρηξαν (5) διαμερίσματα πολυκατοικίας στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, οι οποίοι διέρρηξαν (5) διαμερίσματα πολυκατοικίας στη Χαλκίδα και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν υδραυλικά είδη

Επιπλέον, ενέχονται σε μία ακόμη διάρρηξη διαμερίσματος και αφαίρεση αντικειμένων από το εσωτερικό του, στην ανωτέρω πολυκατοικία

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της  Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας

Συνελήφθησαν, χθες (09-05-2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω διέρρηξαν πέντε (5) διαμερίσματα πολυκατοικίας και προέβησαν στην αποξήλωση των υδραυλικών σωληνώσεων και των σωμάτων καλοριφέρ, τοποθετώντας αυτά σε κουτιά, πλην όμως δεν κατάφεραν να τα αφαιρέσουν, διότι έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες είχαν προβεί στη διάρρηξη ενός ακόμη διαμερίσματος της πολυκατοικίας, από το οποίο αφαίρεσαν διάφορα έπιπλα.

Γίνεται μνεία, ότι λίγη ώρα μετά τη φυγή τους, επέστρεψαν στο σημείο και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και άλλα αντικείμενα (υδραυλικά είδη, είδη οικιακής χρήσης κ.λ.π.), τα οποία είχαν αφαιρέσει από το προαναφερόμενο διαμέρισμα και είχαν εναποθέσει στον αύλιο χώρο αυτού.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

*************************************************************************







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages