Παρουσία Πρατσόλη στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παρουσία Πρατσόλη στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού

Το Σάββατο 20 Απριλίου, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης παραβρέθηκε στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δήμου Ιστιαίας – Λ. Αιδηψού με τίτλο «Δήμος Ιστιαίας – Λ. Αιδηψού 2019: Βιώσιμη Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα – Αξιοποίηση Εθνικού Πλούτου».
Ο κ. Πρατσόλης τόνισε τη σπουδαιότητα αυτού του συνεδρίου όπου μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και την θέσπιση οράματος και στρατηγικών, η περιοχή θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην ανάπτυξη και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της.
Ο βουλευτής στη σύντομη παρέμβασή του δήλωσε μεταξύ άλλων « ότι η Εύβοια είναι μια περιφέρεια με σημαντικούς αναπτυξιακούς πόρους και καίρια γεωγραφική θέση δημιουργώντας έτσι  ευκαιρίες στον τουρισμό και τις μεταφορές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρωτογενή τομέα και τις ιχθυοκαλλιέργειες χαρακτηρίζοντάς τες ως τον πιο σημαντικό κλάδο της ζωικής παραγωγής αυτή τη στιγμή».
Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τομέα της Υγείας ο οποίος σταδιακά αρχίζει να παίρνει ανοδική πορεία και να δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους του τόπου.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παρουσία και το αίσθημα ευθύνης όλων των αρμόδιων φορέων προκειμένου να δούμε ξανά τον τόπο να αλλάζει και να εξελίσσεται.
Δεν παρέλειψε ωστόσο να συναντήσει φίλους και πολίτες της Αιδηψού και να συζητήσει μαζί τους θέματα πολιτικής επικαιρότητας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



*************************************************************************










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages