Επιστολή διαμαρτυρίας Α.Ε. Ληλαντίου προς την Ε.Π.Σ.Εύβοιας και Επιτροπή Διαιτησίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επιστολή διαμαρτυρίας Α.Ε. Ληλαντίου προς την Ε.Π.Σ.Εύβοιας και Επιτροπή Διαιτησίας

Προς Ε.Π.Σ.Εύβοιας  και Επιτροπή Διαιτησίας,

Από το 2005 ο σύλλογός μας υπηρετεί τον Πολιτισμό τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο μέσα από τις αρχές της «ευγενούς άμμιλας» και του «εύ αγωνίζεσθε».

Είναι πρώτη φορά που η ομάδα μας θα αναφερθεί σε διαιτησία αγώνων της και αυτό γίνεται γιατί το Δ.Σ. αισθάνεται την ηθική υποχρέωση απέναντι στους αθλητές της, γονείς, φίλους και χορηγούς της ομάδας  να ακουστούν τα παράπονα όταν  βλέπουμε να αντιμετωπίζεται η ομάδα μας  με διαφορετικό τρόπο όλα αυτά τα χρόνια από τα άλλα σωματεία.

Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν ορίζεται μία διαιτησία, ορίζεται για να μπορεί να τηρεί εντός αγωνιστικού χώρου την ισονομία ανάμεσα στις δύο ομάδες που αγωνίζονται.

Η ομάδα μας όλα τα χρόνια έχει στο ρόστερ της κατά πλειοψηφία  αθλητές μικρής ηλικίας και βλέπουμε ότι δεν υπολογίζονται καθόλου, κάθε αμφισβητούμενη φάση τις περισσότερες φορές  είναι εις βάρος μας αν μιλήσουν οι αθλητές  και πουν ότι έγινε αυτό… τιμωρούνται με κάρτα και άλλα πολλά που κατά καιρούς έχουν ειπωθεί στα αρμόδια όργανα.

Δεν ζητάμε τίποτα άλλο εκτός από την ισονομία στους αγώνες μας, τον σεβασμό σε όλους εμάς που  κάνουμε αγώνα για να λειτουργήσουμε ως ομάδα καλύπτοντας όλα τα έξοδα που θέλει μια ποδοσφαιρική σαιζόν

Και αν αναρωτιέστε ο λόγος της επιστολής αυτής είναι ότι με το καλημέρα του πρωταθλήματος είδαμε ίδια αντιμετώπιση,  να τιμωρούνται αθλητές μας από νωρίς με κίτρινες κάρτες χωρίς λόγο, {χαρακτηριστικό τιμωρήθηκε αθλητής χωρίς να έγινε και να είδε κάτι ο διαιτητής επειδή το είπε αντίπαλος} σε ένα αγωνιστικό χώρο που δεν έπρεπε λόγω καιρού να γίνεται αγώνας, να χρεωνόμαστε πέναλτι που μόνο ο διαιτητής είδε και να ξυπνάνε στις μνήμες μας στιγμές αγώνων από προηγούμενες χρονιές όταν ποτέ δεν τιμωρήθηκε αντίπαλος ποδοσφαιριστής όταν έπιασε αθλητή μας  από το λαιμό (παρών στον αγώνα μέλη της  Ε.Π.Σ.Ευβοίας), όταν ποτέ δεν τιμωρήθηκε αντίπαλος που κτύπησε αθλητή μας στο δοκάρι αντίθετα πήρε ο ίδιος κίτρινη κάρτα όταν είπε το περιστατικό στον διαιτητή και πολλά άλλα, που μας υποχρεώνουν να διαμαρτυρηθούμε χωρίς να έχουμε κάτι με τα αντίπαλα σωματεία ούτε με τους διαιτητές αλλά παρακαλούμε να αφήσουν έξω από τον αγωνιστικό χώρο τις φιλίες και να αντιμετωπίζουν την ομάδα μας με την ίδια ισονομία όπως τον αντίπαλο.

Από τη μεριά μας καταδικάζουμε οποιαδήποτε συμπεριφορά φιλάθλων της ομάδας μας που δεν σέβονται την διοργάνωση τους αντιπάλους αλλά και το διαιτητικό τρίο των αγώνων.

          Το  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages