«Πραξικόπημα κατά του αυτονόητου» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

«Πραξικόπημα κατά του αυτονόητου»

Δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο να προβλέψει κάποιος την εξέλιξη από τη στιγμή που η ΕΣΑΠ είδε ασάφεια σε κάτι τόσο σαφές. Η προκήρυξη ήταν ξεκάθαρη  όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη μας. Η απόφαση δεν αποτελεί πλήγμα μόνο για την ομάδα της Χαλκίδας , αλλά και για την αξιοπιστία του Ελληνικού βόλεϊ.
Δεν πρέπει να έχει συμβεί ξανά στα χρονικά αλλαγή της προκήρυξης μετά το τέλος της διοργάνωσης. Τέτοιες πρακτικές φέρνουν στο μυαλό τη λέξη πραξικόπημα.
Σχετικά με το επιχείρημα ότι προκρίνεται η ομάδα που έχει δυο νίκες και νίκησε στο μεταξύ μας παιχνίδι καμία βαρύτητα δεν έχει. Μετά τη κατάκτηση των δυο σετ ο προπονητής άλλαξε τους βασικούς και οι παίκτες χαλάρωσαν γιατί όλα είχαν κριθεί.  Η νίκη και η πρόκριση για τον Ηρακλή Χαλκίδας είχε τελειώσει στο 2-2.  Γιατί προσπαθούν τώρα να δημιουργήσουν εντυπώσεις με τέτοια φθηνά επιχειρήματα?
Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους αθλητές μας γιατί όπως όλοι γνωρίζουν ο Ηρακλής Χαλκίδας προκρίθηκε στο φάιναλ 4, αλλά η ΕΣΑΠ διόρισε το Φοίνικα Σύρου.


 
ΤΑΑ ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages