Πέντε λόγοι για να μη στενοχωριέστε που δεν έχετε σχέση - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πέντε λόγοι για να μη στενοχωριέστε που δεν έχετε σχέση

Ελεύθεροι και ωραίοι. Μπορείτε να είστε χαρούμενοι και πλήρεις, χωρίς το «άλλο σας μισό»

Περάσατε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μόνοι σας και αυτό σας δημιούργησε θλίψη; Αν ναι, μη στενοχωριέστε άλλο καθώς μία μέρα μετά την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου, σας παρουσιάζουμε πέντε λόγους για να μη νιώθετε άσχημα που είστε «ελεύθεροι».

Τα οφέλη από μία ερωτική σχέση είναι σίγουρα πολλά και αδιαμφισβήτητα, όμως αν δε βρίσκεστε σε μία σχέση ή αν είστε πρόσφατα χωρισμένοι ή διαζευγμένοι, μην σκάτε, καθώς οι παρακάτω λόγοι θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα!

Ποια λοιπόν είναι τα οφέλη του να μην έχετε ερωτικό σύντροφο;

1. Θα είστε πιο κοντά στους φίλους σας
Οι περισσότεροι από εμάς- ή ακόμα και εμείς οι ίδιοι- είχαμε ένα φίλο ή μια φίλη που όταν έκανε μία καινούρια σχέση απομακρυνόταν και όταν χώριζε μας θυμόταν.  Η έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν σύντροφο διατηρούν καλύτερες σχέσεις με τις οικογένειες τους, τους φίλους τους αλλά και τους γείτονές τους.

2. Θα έχετε καλύτερη φυσική κατάσταση
Ερευνα διαπίστωσε ότι το 73% των Βρετανών που δεν κάνει τα συνιστώμενα 150 λεπτά άσκησης την εβδομάδα είναι παντρεμένοι, ενώ οι διαζευγμένοι ή αυτοί που δεν παντρεύτηκαν ποτέ, είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν καλή φυσική κατάσταση. Μια μελέτη του 2013 διαπίστωσε επίσης ότι οι νεόνυμφοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν βάρος στα τέσσερα πρώτα χρόνια του γάμου τους.

3. Θα είστε πιο ικανοποιημένοι στη δουλειά σας
Όταν είστε άγαμοι ή ελεύθεροι έχετε πολύ χρόνο για να αφιερώσετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και να ακολουθήσετε αυτό που σας αρέσει, χωρίς να αισθάνεστε ενοχές. Έρευνες δείχνουν επίσης ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν κάποια ερωτική σχέση, συνήθως, απολαμβάνουν την εργασία τους περισσότερο από αυτούς που έχουν σύντροφο, καθώς τείνουν να εκτιμούν την ουσιαστική δουλειά, περισσότερο.

4. Θα έχετε περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα
Σύμφωνα με έρευνα, οι άνθρωποι που δεν έχουν μόνιμη ερωτική σχέση τείνουν να έχουν και λιγότερα χρέη. Είτε πρόκειται για έξοδα βενζίνης προκειμένου να επισκέπτεστε το/τη σύντροφο σας καθημερινά, είτε πρόκειται για ρομαντικά δείπνα ή για οικογενειακές υποχρεώσεις, τα έξοδα σε μία σχέση είναι σίγουρα περισσότερα απ’ αυτά που έχει κάποιος που είναι «ελεύθερος».

5. Κοιμάστε καλύτερα
Είναι γεγονός ότι άλλο να κοιμάστε μόνοι σας σ’ ένα διπλό κρεβάτι και άλλο να κοιμάστε με κάποιον άλλο και κατ’ επέκταση μ’ όλες τις ενοχλητικές συνήθειες που μπορεί να έχει κατά τη διάρκεια του ύπνου, όπως το ροχαλητό ή το να σας τραβάει το πάπλωμα. Και όπως είναι γνωστό, όταν κοιμάστε καλά, έχετε περισσότερες πιθανότητες να έχετε καλή διάθεση την επόμενη ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages