Με κυβερνιτική εντολή οι επιθέσεις των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με κυβερνιτική εντολή οι επιθέσεις των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών

ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΟΦΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε. ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΒΙΑΙΗ ΔΙΑΛΥΣΗ
ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την κυβερνητική επιχείρηση βίας και αίματος των ΜΑΤ, που χτυπούσαν με γκλομπς, εξαπέλυαν δακρυγόνα και έριχναν χειροβομβίδες κρότου- λάμψης ενάντια στο πλήθος των ειρηνικών διαδηλωτών, το βράδυ της Κυριακής  στο Σύνταγμα.
    Αυτές οι επιθέσεις εναντίον του ειρηνικού πλήθους, με πρόσχημα την αντιμετώπιση των “κουκουλοφόρων”, είχαν καθαρά δολοφονικό χαρακτήρα, όπως αποδεικνύει και ο τραυματισμός στο κεφάλι από βλήμα δακρυγόνου της Σόφης Παπαδόγιαννη.
    Μόνο δολοφόνοι μπορεί να δίνουν εντολές να εκτοξεύονται- και μάλιστα σε ύψος- βλήματα δακρυγόνων, τα οποία, τότε, μπορούν να τραυματίσουν σοβαρά, να προκαλέσουν αναπηρίες ή και θάνατο πολιτών.
    Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί η κατάπτυστη ανακοίνωση των ενόχων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που παρακάμπτει τις δολοφονικές εντολές του και κάνει λόγο για περιορισμένη τάχα χρήση δακρυγόνων και για κάποιο τραυματισμό... “μέλους πολιτικής κίνησης” (!), όταν είναι πολύ γνωστή σε όλους η πολιτική ταυτότητα της Σόφης Παπαδόγιαννη.
    Καταγγέλλουμε, επίσης, τη βαθύτατη υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζητά από τους ενόχους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να διατάξουν έρευνα για να τιμωρήσουν τους... εαυτούς τους!
    Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι δεν καταλαβαίνει πως η επιχείρηση βίας και αίματος στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε από την κυβέρνηση σκόπιμα, με ξεκάθαρο στόχο να διαλύσει την κοσμοπλημμύρα και να ματαιωθεί η ολονύκτια διαμαρτυρία, τύπου Γαλλίας, που προγραμμάτιζαν νέοι και νέες στην Πλατεία Συντάγματος.
    Η ΛΑ.Ε. δεν πρόκειται να αφήσει ανενόχλητη την κυβέρνηση να συνεχίσει το μνημονιακό και αυταρχικά εγκληματικό της έργο σε βάρος του λαού και να συγκαλύπτει τη συνενοχή της σε δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος αγωνιστών.
    Η Σόφη Παπαδόγιαννη, η οποία εξήλθε από το ΚΑΤ με ράμματα στο κεφάλι και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, θα μπορούσε να είχε υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη αν το βλήμα του δακρυγόνου δεν την έπληττε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της αλλά μπροστά.
    Η Σόφη Παπαδόγιαννη θα καταθέσει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, η οποία θα στρέφεται κατά των αστυνομικών δυνάμεων στο Σύνταγμα, της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.
    Τα μνημόνια και ο αυταρχισμός, όσο κι αν τα επικροτούν με τη ψήφο τους οι 153 ένοχοι και συνένοχοι κυβερνητικοί βουλευτές, δεν θα περάσουν στο λαό.
    Γρήγορα θα σαρωθούν από ανατρεπτικές κινηματικές εξελίξεις.

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages