Απάντηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του κ.Κ. Μαρκόπουλου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Απάντηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του κ.Κ. Μαρκόπουλου

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.
Σχετικά με την ανάρτηση του πρώην Βουλευτή Ν.Δ. Εύβοιας κ. Κ. Μαρκόπουλου:
Παρατήρηση πρώτη:  Ο εμετικός, αλήτικος τρόπος επικοινωνίας, δείχνει τον χαρακτήρα του ανδρός αλλά και πολιτικά την σαφέστατη ένδεια επιχειρημάτων που χαρακτηρίζει αυτόν αλλά και συνολικά τον πολιτικό του χώρο.
Παρατήρηση δεύτερη: Φυσικά και δεν δεχόμαστε μαθήματα  ήθους και συνέπειας από περιηγητές πολιτικούς ( Ν.Δ.-ΠΟΛ.ΑΝ.-Ν.Δ.-ΑΝ.ΕΛ.-Ν.Δ.), που αλλάζουν κάθε φορά ως υαλοκαθαριστήρες τις ιδέες τους προς χάριν της καρέκλας και μόνο! Δεν μπορούμε να δεχθούμε μαθήματα πολιτικού ήθους, από κάποιους που για 40 χρόνια κυβερνούσαν και διέλυσαν κυριολεκτικά τη χώρα, φτάνοντάς την στη χειρότερη οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση που γνώρισε ποτέ και η μόνη προσφορά τους ήταν ο σφιχτός εναγκαλισμός τους με τη διαπλοκή και τη διαφθορά.
Δεν μπορούμε να δεχθούμε μαθήματα πολιτικού ήθους και προσφοράς από επαγγελματίες πολιτικούς που θεωρούν δικό τους αποκλειστικό δικαίωμα την Βουλευτική έδρα, μακριά και έξω από τη λαϊκή βούληση, όταν η μακρόχρονη θητεία τους ως Βουλευτές Εύβοιας, τίποτε δεν προσέφερε, τίποτε ουσιαστικό δεν προώθησε, παρά μόνο τις δικές τους συντεχνιακές και πελατειακές σχέσεις (αποδείξεις πολλές: Οδικοί άξονες, Υποδομές, κλειστά εργοστάσια, καμία τουριστική αξιοποίηση, καμία βασική αναπτυξιακή δράση).
Τέλος, για όλα αυτά θα μας κρίνει όλους ο υπέρτατος κριτής που είναι ο λαός της Εύβοιας όπως έκανε και στις τελευταίες τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.

                                                                                             ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages