«Η γυναίκα μου τρελάθηκε» απο τη Θεατρική Σκηνή Ιστιαίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

«Η γυναίκα μου τρελάθηκε» απο τη Θεατρική Σκηνή Ιστιαίας

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο πως οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι αποτελούν τους αιμοδότες πολιτισμού κάθε τοπικής κοινωνίας. Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού μάλιστα θεωρείται από τους προνομιούχους για την ποιότητα και την κοινωνική προσφορά όλων ανεξαιρέτως των πολιτιστικών του συλλόγων.
Τη χαρά αυτής της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής προσφοράς, απόλαυσαν οι θεατές του θεατρικού έργου «Η γυναίκα μου τρελάθηκε» που ανέβασε με μεγάλη επιτυχία και εξαίρετες ερμηνείες η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Θεατρική Σκηνή Ιστιαίας». Την πρεμιέρα του έργου, το Σάββατο 2 Απριλίου παρακολούθησε και η Δήμαρχος κα. Λίνα Ευσταθίου, η οποία μετά το τέλος της παράστασης συνεχάρη έναν-έναν προσωπικά όλους τους συμμετέχοντες της θεατρικής ομάδας.

Προς μεγάλη χαρά των Δημοτών μας οι παραστάσεις θα επαναληφθούν και το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και προσωπικά η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου συγχαίρουν θερμότατα και ευχαριστούν όλους τους συντελεστές της παράστασης καθώς και τα μέλη της Θεατρικής Σκηνής Ιστιαίας.
Παράλληλα τους εύχονται καλή συνέχεια και τους διαβεβαιώνουν πως θα βρίσκονται πάντα αρωγοί στις ανιδιοτελείς προσπάθειές τους.



************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages