Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Α΄ΚΑΠΗ Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Α΄ΚΑΠΗ Χαλκίδας

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α΄ΚΑΠΗ Χαλκίδας παρευρέθη ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χ. Παγώνης, ο οποίος επεσήμανε ότι τα μέλη των ΚΑΠΗ αποτελούν ενεργό κομμάτι της κοινωνίας με σημαντική συνεισφορά. Όπως μάλιστα ανέφερε, χαρακτηριστικό της στήριξης της Δημοτικής Αρχής στο θεσμό των ΚΑΠΗ είναι ότι από την ανάληψη των καθηκόντων της, όχι μόνο ενισχύθηκαν και στηρίχθηκαν τα υπάρχοντα ΚΑΠΗ, αλλά ενεργοποιήθηκαν και όσα είχαν αναστείλει τις δράσεις τους., με αποτέλεσμα σήμερα να λειτουργούν στον διευρυμένο Δήμο Χαλκιδέων 14 ΚΑΠΗ. Ανέφερε ακόμη ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Δήμος Χαλκιδέων θα συνεχίσει να στηρίζει αυτά τα κέντρα, καθώς παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες.
Στο σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Κ. Κυριάκου Καλαμιώτη επιβεβαίωσε την απόλυτη στήριξή της ε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε η κ. Γιαννούλα Χασιώτη, ως το παλαιότερο μέλος του Α΄ΚΑΠΗ Χαλκίδας, εγγεγραμμένη από το 1983, αλλά και επιτυχόντες σε εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας (εγγόνια μελών του ΚΑΠΗ) .
Στο μεταξύ, αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου της ΔΕ Ληλαντίων.


 Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων






************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages