Ειδικές δράσεις για ξεχωριστούς ανθρώπους - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ειδικές δράσεις για ξεχωριστούς ανθρώπους

Ανταποκρινόμενοι,στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στη δύσκολη οικονομική κ κοινωνική συγκυρία ως Επιτροπή Β´βαθμιας Εκπαίδευσης κ φυσικά ως Δήμος Χαλκιδέων εμπνευστήκαμε και υλοποιούμε την εβδομάδα 02-06/11/2015 ΔΩΡΕΑΝ καρδιαγγειακό έλεγχο (μέτρηση χοληστερίνης-σακχάρου-αρτηριακής πίεσης ) καθώς κ αξιολόγηση των αποτελεσμάτων απο παριστάμενη ομάδα ιατρών.

Η δράση αυτή αφορά όλο το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό των σχολικών μονάδων Β´βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας, τους εργαζομένους στη διεύθυνση Β´βάθμιας, όλες τις ευπρεπίστριες(μόνιμες κ συμβασιούχες),κυλικειάρχες και σχολικούς φύλακες των μονάδων Β´βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ του ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Καλός Σαμαρείτης για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας και για την ουσιαστική συμβολή του,αφού μας παρέχει την απαιτούμενη ιατρική κάλυψη και τον αναγκαίο ιατροτεχνικό εξοπλισμό.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ ωφείλουμε στην Διευθύντρια Β´βαθμιας Εκπαίδευσης Ν.Ευβοίας κ.Αικατερίνη Καραμάνου για την αμέριστη συμπαράσταση της καθώς και για την ουσιαστική βοηθειά της με την παραχώρηση χώρου στην έδρα της Β´βάθμιας Εκπαίδευσης(στην οδό Κριεζή 16) όπου θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση.
Καλή μας επιτυχία!

Με εκτίμηση

Αντώνης Πατέλης
Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής
Β´βάθμιας Εκπαίδευσης
Δήμου Χαλκιδέων





************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages