Συνάντηση Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη με τη νέα Πρέσβη της Αυστρίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη με τη νέα Πρέσβη της Αυστρίας

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνάντησε σήμερα (25.8.2015) τη νέα Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα, κ. Andrea Ikić-Böhm, στο γραφείο του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν από πλευράς Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Ξανθάκης, ενώ από την πλευρά της Αυστριακής Πρεσβείας παρέστη ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Αποστολής, κ. Alexander Wojda.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, παρουσίασε στην Πρέσβη της Αυστρίας το οργανόγραμμα του Υπουργείου και των Υπηρεσιών του, ενώ αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Πολιτική Ηγεσία για την προστασία των πολιτών και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία. Επίσης, συζητήθηκε το μεταναστευτικό πρόβλημα, κυρίως όσον αφορά στην εμπλοκή της Ελληνικής Αστυνομίας στη διαχείρισή του.
Από την πλευρά της, η Πρέσβης της Αυστρίας, κ. Andrea Ikić-Böhm ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία. Επίσης, ανέπτυξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αυστρία από την αύξηση των μεταναστευτικών ροών και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα υπάρξει γόνιμη συνεργασία των δύο χωρών, εντός ευρωπαϊκού πλαισίου.



************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages