Συγχαρητήρια επιστολή προέδρου ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη στον ΝΟΧ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συγχαρητήρια επιστολή προέδρου ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη στον ΝΟΧ

Συγχαρητήρια επιστολή σε ΝΟΧ.

Με αφορμή τις πρόσφατες επιτυχίες του ΝΟΧ, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή.

Αξιότιμε Πρόεδρε & εκλεκτά μέλη της  διοίκησης,
Αγαπητοί αθλητές, αθλήτριες & προπονητές

Αισθήματα χαράς, και υπερηφάνειας κατάφεραν να μας γεμίσουν για άλλη μια φορά, οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στους αγώνες Κανόε Καγιάκ Ήρεμων Νερών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανάπτυξης, που διεξήχθη στο Μεσολόγγι, κατακτώντας 8 μετάλλια,5 χρυσά, 2 αργυρά, και 1 χάλκινο!
Θερμά συγχαρητήρια σ’ όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους και τις επιτυχίες τους.

Οι διακρίσεις σας αποκτούν ιδιαίτερη αξία και αποδεικνύουν την σωστή και σκληρή δουλειά που καταβάλουν η διοίκηση και οι προπονητές του ΝΟΧ, με επαγγελματισμό, έχοντας τη στήριξη των γονέων και φυσικά τη θέληση και πειθαρχημένη προσπάθεια των νέων αθλητών.
 Η τιμή για την πόλη της Χαλκίδας και το διευρυμένο πλέον Δήμο Χαλκιδέων είναι τεράστια που μας χαρίζει ο ΝΟΧ όλα τα χρόνια της πορείας του.
Εκφράζοντας  τα συναισθήματα του Δ.Σ, των συνεργατών μου και υπηρεσιακών παραγόντων του ΔΟΑΠΠΕΧ, σας  ευχαριστούμε από καρδιάς για την περηφάνια και χαρά που μας δώσατε και σας  συγχαίρω για τις νέες επιτυχίες σας, οι οποίες είμαι βεβαία ότι  θα επαναληφθούν, με ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προσωπικά ως Πρόεδρος του Οργανισμού και οι υπηρεσίες μας, θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε αρωγοί στις προσπάθειές σας και να στηρίζουμε τον ναυταθλητισμό, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, οικονομικά, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και πανελλαδικά στους ΟΤΑ. 

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages