11 τρόποι δεσίματος του κασκόλ σου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

11 τρόποι δεσίματος του κασκόλ σου

Διαφορετικές προτάσεις δεσίματος του αγαπημένου ανδρικού χειμωνιάτικου αξεσουάρ
Το κασκόλ είναι ένα αγαπημένο ανδρικό αξεσουάρ εδώ και δεκάδες χρόνια. Στην πλειοψηφία τους, οι άνδρες προτιμούν τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούν να έχουν χρηστική αξία. Τώρα που είναι χειμώνας, και αναμένεται και νέο κύμα κακοκαιρίας, πολλοί από μας κουβαλάμε ένα κασκόλ μαζί μας για τις μετακινήσεις μας. Αυτό που απασχολεί αρκετούς είναι το πως να το φοράς... ανεξαρτήτως με το αν ασχολείσαι με μόδες και trends...

Ξεκινώντας, ας βγάλουμε μερικά πράγματα από τη μέση.
1) Το να φοράς κασκόλ είναι (και πρέπει να είναι) κάτι εύκολο. Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος. Μην περιπλέκουμε τα πράγματα χωρίς λόγο.
2) Το να φοράς κασκόλ είναι κάτι απολύτως ανδρικό και αυτό δεν επιδέχεται περαιτέρω συζήτησης.
3) Η πρώτη μας έννοια είναι το κασκόλ να μας προστατέψει από το κρύο και όχι πως θα φαίνεται καλύτερα.
4) Υπάρχουν διάφορα ήδη υφασμάτων που χρησιμοποιούνται για κασκόλ. Τα πιο ζεστά είναι τα μάλλινα, που είναι κυρίως για το πολύ κρύο του χειμώνα. Τα βαμβακερά είναι πιο ελαφριά και μπορούν να φορεθούν και φθινόπωρο. Τα κασκόλ που είναι λινά, κασμιρένια ή μεταξωτά είναι ελαφριά και προτιμούνται περισσότερο για καλαισθησία και βραδινές εξόδους.
5) Όλα τα χρώματα και τα σχέδια παίζουν. Απλά τα μονόχρωμα συνδυάζονται πιο εύκολα με τα υπόλοιπα ρούχα, ενώ όσα έχουν έντονα χρώματα και σχέδια απαιτούν λίγο παραπάνω προσοχή στο συνδυασμό τους και καλό είναι να αποτελούν το statement piece μιας εμφάνισης.

Τρόποι δεσίματος του κασκόλ υπάρχουν πολλοί, όπως και με τις γραβάτες. Πάμε να δούμε 11 που μας προτείνει το site Real Men Real Style:

1. Ριχτό.
Ο πιο απλός τρόπος. Μπορείς να το βάλεις μέσα από το παλτό/μπουφάν σου ή να το αφήσεις απ’ έξω.


2. Μια φορά γύρω από το λαιμό.
Επίσης απλούστατος τρόπος. Το κρεμάς έτσι ώστε να είναι το 1/3 από τη μια μεριά και τα 2/3 από την άλλη, κι έπειτα γυρνάς το μακρύτερο μέρος γύρω από το λαιμό σου.


3. Ο τρόπος ‘'απλή γραβάτα”
Το μακρύτερο μέρος πάνω από το κοντύτερο και μετά το περνάς μέσα και από πάνω. Μπορείς να το προσαρμόσεις εύκολα όσο σφιχτή ή χαλαρά το θέλεις.


4. Δέσιμο για προστασία του στήθους
Αυτό πρώτη φορά το βλέπουμε εδώ... Υποτίθεται ότι είναι για πολύ έντονο κρύο και γίνεται μόνο με μακρύ κασκόλ. Δύσκολο να το δοκιμάσουμε...


5. Ριχτό ανάποδα.
Όπως το απλό ριχτό, αλλά τα κομμάτια που κρέμονται πάνε στο μέρος της πλάτης. Επίσης φοριέται μόνο πάνω από το παλτό/μπουφάν, διότι από κάτω θα έκανες καμπούρα...


6. Παριζιάνικος κόμπος.
Πολύ διαδεδομένος τρόπος δεσίματος και αποτελεσματικός για την προστασία του λαιμού. Διπλώνεις το κασκόλ στη μέση, το περνάς γύρω στο λαιμό σου και βάζεις την άκρη μέσα στη θηλιά που σχηματίζεται.


7 + 8 + 9 + 10
Περίπλοκοι κόμποι και δεν έχουμε δοκιμάσει... Ας τελειοποιήσουμε πρώτα τα απλά... και μετά πάμε και στα πιο δύσκολα...


11. Δυο φορές γύρω από το λαιμό.
Απαιτεί μακρύ κασκόλ, και όπως λέει το όνομα το κάνεις δυο γύρους γύρω από το λαιμό σου.


Τα 1 και 2 όλοι τα κάνουν εύκολα. Μαθαίνοντας να χρησιμοποιούμε τα 3 και 6 είμαστε σε καλό δρόμο, καθώς έχουμε τις απαραίτητες επιλογές. Και αν θελήσετε, μη διστάσετε να δοκιμάσετε και τους υπόλοιπους να δείτε ποιος σας ταιριάζει περισσότερο.
************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages