Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας διοργάνωσε διήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Θέατρο Παπαδημητρίου το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.
Η Ομάδα του κουκλοθέατρου, συνεχίζοντας με επιτυχία για δεύτερη χρονιά τις παραστάσεις της, παρουσίασε το παραμύθι «Καλικαντζαροπαντρέματα».
Στην παράσταση έπαιξαν:
Ηλιοδρομίτη Ελένη, Καϊμακούδη Φωτεινή, Ξένια Χατζηκωνσταντίνου, Νεκταρία Αραμπατζή, Γεωργία Σταματίου, Δήμητρα Καρβούνη, Ντίνα Κολιοβέτα, Βέτα Κορωναίου, Λάμπρος Γιαννούχος, Έλλη Παπουτσή, Ελένη Συγγενιώτη. Στη μουσική η Χρύσα Βρακά. Εμψυχώτρια της ομάδας η Αλεξάνδρα Πιρπυρή.
Την εκδήλωση πλαισίωσε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι, με κατασκευές από την ομάδα εικαστικών του Συλλόγου και εμψυχώτρια την κ. Παναγιώτου Βούλα .
Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας απαντάει με συλλογικές δράσεις στην ισοπέδωση αξιών , ιδεών και κεκτημένων. Ανοίγει νέους δρόμους επικοινωνίας με την κοινωνία .
Με συνθήματά  μας, το νοιάξιμο για μια καλύτερη Παιδεία , για μια ζωή αξιοπρέπειας, για το δικαίωμα μας στην ελπίδα, επενδύουμε στα παιδιά …στο μέλλον του τόπου μας.
Η επένδυση στις συλλογικές δράσεις είναι η απάντηση μας στην πολιτική διάλυσης του Υπουργείου....Βρίσκουμε κοινούς δρόμους για να διεκδικήσουμε την εκπαίδευση που δικαιούμαστε !
Το ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages