Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ναι σε όλα και με υπογραφή!"

Η εφημερίδα γράφει "ναι» σε όλα τα επαχθή μέτρα που ζητά η τρόικα λέει η κυβέρνηση, με μια επιστολή που φέρει την υπογραφή του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και «δένει»... χειροπόδαρα τη χώρα απέναντι στις ορέξεις των δανειστών!"

ΕΘΝΟΣ: "Η σκακιέρα της πρώτης ψηφοφορίας"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "πυκνώνουν οι διαβουλεύσεις παραμονές της πρώτης ψηφοφορίας, την Τετάρτη, για την προεδρική εκλογή. Μετά το «ναι» του Σπ. Λυκούδη το ενδιαφέρον επικεντρώνεται, εκτός από τους ανεξάρτητους, και στην τελική στάση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πρώην υπουργός (εμπιστευτικά): «Ερχονται... επικίνδυνες ημέρες»!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "υπήρξε βασικό στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και τώρα προειδοποιεί για τα επερχόμενα. Ετοιμάζουν πολιτειακή ανωμαλία με αφορμή την (μη) εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας;"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η τύχη της Ελλάδας κρίνεται σε 15 μέρες και ο Τσίπρας παίζει με τα νταούλια!"

Η εφημερίδα γράφει "«σταθερότητα και συνέχεια» το μήνυμα του Μαξίμου προς τους βουλευτές εν όψει των τριών ψηφοφοριών ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι θα αντιμετωπίσει τις αγορές με «πεντοζάλη»".

ΕΣΤΙΑ: "Grexit σε ρυθμό «Πεντοζάλη»!"

Η εφημερίδα τονίζει "ο άνθρωπος δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση των επιπτώσεων που έχουν όσα εκστομίζει. Προ ημερών, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στην Λαμία, θεώρησε έξυπνο να πει ότι δεν θα χορεύουμε εμείς στον ρυθμό που θέλουν οι αγοράς, αλλά «θα βαράμε εμείς το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν». Προχθές, μιλώντας σε άλλη κομματική εκδήλωση στο Ηράκλειο της Κρήτης, θεώρησε ακόμη πιο έξυπνο να πει ότι «εμείς θα παίζουμε την λύρα και οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη»!!

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Ψηφοφοβία"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "απαγοήτευση στο Μαξίμου καθώς βλέπει ότι δεν δημιουργείται ρεύμα υποστήριξης του Στ. Δήμα. Αντ. Σαμαράς και Ευάγγ. Βενιζέλος ανεβάζουν τους τόνους στην εκστρατεία τρομοκράτησης βουλευτών και λαού. Για να φτάσει στους 180 βουλευτές, η κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο και τις ψήφους των μετανοημένων της Χ.Α., Αλεξόπουλου και Μπούκουρα".

ΤΑ ΝΕΑ: "Ο χρησμός του Βερολίνου"

Η εφημερίδα σημειώνει "συμφωνία της Ελλάδας με την τρόικα στη βάση των ήδη γνωστών προτάσεων για πρόσθετα μέτρα ευνοεί το Βερολίνο - σημειώνοντας απειλητικά ότι η χώρα μας δεν αποτελεί πια «συστημικό κίνδυνο»".

Kontranews: "Θα πάνε φυλακή οι εκβιαστές που υπονομεύουν την οικονομία και την ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "άκρως αυστηρή προειδοποίηση απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας προς τη μαύρη ορχήστρα που έστησαν οι τοκογλύφοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και η οποία έχει αναλάβει εργολαβικά την υπονόμευση νευραλγικών τομέων της εθνικής οικονομίας όπως οι τράπεζες και το χρηματιστήριο και γενικότερα την αγορά, προκειμένου να δημιουργηθεί κλίμα φόβου, να τρομοκρατηθεί ο λαός, να χειραγωγηθούν οι πολιτικές εξελίξεις".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Κίνδυνος Grexit αν επιβληθούν ακραίες αντιευρωπαϊκές φωνές"

Η εφημερίδα τονίζει "το Grexit δεν υπάρχει πλέον στις κεραίες των Ευρωπαίων εταίρων μας με τη συχνότητα και την ένταση που υπήρχε το 2011 και 2012, αλλά «θα μπορούσε να υποκινηθεί από την Ευρώπη στην περίπτωση που στην Ελλάδα επικρατήσουν ακραίες αντιευρωπαϊκές φωνές» επισημαίνει ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης σε αποκλειστική του συνέντευξη στη «Ν»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages