Συγκινητική ανταπόκριση συμπολιτών μας στο κάλεσμα της Κοινότητας της Χαλκίδας για συλλογή τροφίμων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συγκινητική ανταπόκριση συμπολιτών μας στο κάλεσμα της Κοινότητας της Χαλκίδας για συλλογή τροφίμων

Με επιτυχία συγκεντρώθηκε η συλλογή τροφίμων της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας το Σάββατο 20/12/2014, με τη συνεργασία του ΔΟΠΠΑΧ και υπό την αιγίδα της ΔΟΑΠΠΕΧ, η οποία φρόντισε να δημιουργηθεί ένα ζεστό μουσικό κλίμα το πρωινό του Σαββάτου στο Μέγαρο Κότσικα.

Δεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κοινότητας της Χαλκίδας και συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 100 σακούλες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες των συσσιτίων, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου αλλά και του Κέντρου ημερήσιας φροντίδας αστέγων, εκπρόσωποι των οποίων βρίσκονταν στην εκδήλωση. Μαθητές συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα παρέδωσαν στην εκδήλωση, ενώ ξεναγήθηκαν στο Μέγαρο Κότσικα και έλαβαν αναμνηστικά βραβεία από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας για την ευγενική τους προσφορά στις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Εκτός από τους Συμβούλους και την Γραμματέα της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας κ. Καλογεροπούλου Δέσποινα, παρευρέθησαν και στήριξαν την προσπάθεια ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, οι Αντιδήμαρχοι Γ. Μπαντούνας, Γ. Μπουραντάς, Δ. Καρκαντελίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Σ. Ανυφαντής, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Μιχάλης Κεράτσας και ο Αντιπρόεδρος της Α ́θμιας επιτροπής Παιδείας του Δήμου, Μάνος Μπαλογιάννης και ο Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου κ. Ι. Αλαμάνος.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, Παναγιώτης Καράβας, ευχαριστεί τη ΔΟΠΠΑΧ και τη ΔΟΑΠΠΕΧ, τα ΜΜΕ που προέβαλαν την σεμνή αυτή εκδήλωση, όσο και τους Χαλκιδέους συμπολίτες μας για την συγκινητική τους ανταπόκριση.


                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
                    
               ΚΑΡΑΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages