A.E.Λ. – ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ 5-3 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

A.E.Λ. – ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ 5-3

Ένα αγώνα που τα είχε όλα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Η ομάδα μας με πολύ καλή απόδοση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και παρόλο που βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ στο 3΄με γκολ του Τσαπέλα κατάφερε σε ένα λασπωμένο αγωνιστικό χώρο να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει στο τέλος την καλή και έμπειρη ομάδα του Μαρμαρίου με 5-3.
Η ομάδα του Μαρμαρίου με το γρήγορο γκολ που έβαλε δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον ενθουσιασμό και τον γρήγορο ρυθμό που έπιασαν οι παίχτες μας και στο 19΄ο Μικράκης τελικός αποδέκτης ωραίας προσπάθεια των παιχτών μας με δυνατό σουτ  έκανε το 1-1.
Στο 23΄όμως η ομάδα του Μαρμαρίου βρέθηκε πάλι μπροστά στο σκορ όταν ο Κολοκοτρώνης με απευθείας κτύπημα φάουλ και αδράνεια της άμυνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας.
Το γκολ αυτό δεν επηρέασε την ομάδα μας αντιθέτως με καλή κυκλοφορία  προσπάθησε να δώσει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της να  δημιουργήσει φάσεις για γκολ και το κατάφερε στο 32΄όταν το πέναλτι που κέρδισε ο Μπουραντάς και εκτέλεσε  ο Μπαλόζι  σημειώνοντας γκολ και έτσι  το παιχνίδι ήρθε πάλι στα ίσα.
Το γκολ αυτό ανέβασε και άλλο την απόδοση της ομάδας η οποία βρέθηκε κοντά στο τρίτο γκολ με Μπουραντά και Μπαλόζι αλλά ότι δεν κατάφεραν αυτοί το έκανε ο Παπαγεωργίου στο 44΄με ωραίο πλασέ εκμεταλλευόμενος ωραία προσπάθεια και πάσα του Μπούρικα.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όμως είχαμε καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ομάδας του Μαρμαρίου και την εκτέλεση ανέλαβε ο Κολοκοτρώνης στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε καλά αλλά και η ομάδα του Μαρμαρίου προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ και το κατάφερε στο στό 65΄με πλασέ του Κορδώνη.
Το γκολ αυτό έκανε της ομάδες πιο γρήγορες η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες  με της δύο ομάδες να χάνου εκατέρωθεν ευκαιρίες για τέταρτο γκολ.
Το γκολ  που ήρθε τελικά από την ομάδα μας στο 77΄με κεφαλιά του Χατζηαντωνάκη ύστερα από την ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπαλόζι.
Στη συνέχεια η ομάδα μας πάταγε καλύτερα στο γήπεδο και στο 85΄ο Γιώργος  Αργύρης με ωραία προσπάθεια έκανε το 5-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίχτες των δύο ομάδων να δίνουν συγχαρητήρια μεταξύ τους για το ωραίο αγώνα που έγινε.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Θεοδώρου, Τσότσου και  Σκαρμούτσου.
Α.Ε.Λ.
Βυργιώτης, Κορκόβελος, Αναγνώστου, Μπουραντάς  ( 57΄Παπαχρήστος ),  Παπαγεωργίου ( 62΄Βογιατζής ), Μικράκης, Μπαλόζι , Χατζηαντωνάκης, Παύλου, Μπεινόγλου,  Μπούρικας (72΄Αργύρης Γεωρ.).
 
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πράσινου εκτός έδρας την Κυριακή 14/12 και ώρα 15.00

Ενημερωθείτε για τα νέα της ομάδας και της Σχολής από την ιστοσελίδα aelilantiou.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages