Αρετή Λαμίας, Το μεράκι, η σοβαρή και μεθοδική δουλειά φέρνουν τις διακρίσεις και τις επιτυχίες. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αρετή Λαμίας, Το μεράκι, η σοβαρή και μεθοδική δουλειά φέρνουν τις διακρίσεις και τις επιτυχίες.

Στην κορυφή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας βρέθηκε ο κολυμβητικός Σύλλογος Αρετή Λαμίας, μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που σημείωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριές του στους αγώνες τους περασμένου Σαββατοκύριακου στην Ιτέα.
Συγκεκριμένα, στην Ημερίδα πρόκρισης Grand Prix και Ημερίδα    9-10-11-12 ετών για την Περιφέρεια Ανατολικής Στερεάς & Ευβοίας , οι αθλητές της Αρετής κατέλαβαν 28 πρώτες θέσεις, 30 δεύτερες και 15 τρίτες θέσεις!
Η ομάδα της Αρετής που αποτελούνταν από 38 συνολικά αθλητές ήταν η πολυπληθέστερη αποστολή από την πόλη της Λαμίας καθώς και η μεγαλύτερη της Περιφέρειας, με πολλαπλές συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.  
Ήταν η πρώτη επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας για φέτος που φαίνεται να ξεκινά τις υποχρεώσεις της για το νέο αγωνιστικό έτος, με την ίδια φόρα και το ίδιο σερί επιτυχιών με το οποίο ολοκλήρωσε το περσινό.  
Με τον καιρό η Αρετή Λαμίας επιβεβαιώνει κάτι ακόμη σημαντικότερο από το ότι θεωρείται υπολογίσιμη δύναμη και ένας από τους ταχύτερα ανερχόμενους συλλόγους σε ολόκληρο τον χώρο της ελληνικής κολύμβησης: Το μεράκι, η σοβαρή και μεθοδική δουλειά φέρνουν τις διακρίσεις και τις επιτυχίες.
Η διοίκηση της ομάδας εξέφρασε την ικανοποίησή της για την διαρκώς ανοδική πορεία, ενώ απέδωσε την πρόοδο των αθλητών στην δική τους προσπάθεια, στην δουλειά των προπονητών και στις εξαιρετικές συνθήκες προετοιμασίας που εξασφαλίζει η συνεργασία με τα γυμναστήρια HOME.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages