Έφυγε από την ζωή ο Θανάσης Νικολαϊδης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Έφυγε από την ζωή ο Θανάσης Νικολαϊδης

Το Σάββατο 29 Μαρτίου έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Θανάσης Νικολαϊδης βυθίζοντας στο πένθος  συγγενείς και φίλους.
Ο Θανάσης Ιωσ. Νικολαΐδης γεννήθηκε στις Φέρρες Έβρου και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου τέλειωσε το γυμνάσιο και το Πανεπιστήμιο (Φυσικός).

Αποφοίτησε από τη σχολή δημοσιογραφίας Akademie der Griechishen Sprache und Kultur της Γερμανίας και τη Σχολή Δημοσιογραφίας της Αυριανής.

Αρθρογραφεί στην Αυριανή (στήλη «Εν Ολίγοις»), στη Νέα Ελλάδα (στήλη «Et altera pars») και έκανε εκπομπές στην τηλεόραση στο Κανάλι 29. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδας. Κέρδισε το πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης και το βραβείο αναγνώρισης πνευματικού έργου από Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών. Έχει εργαστεί επίσης ως φροντιστής, καθηγητής Λυκείου, και έχει έργο ως συνδικαλιστής. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ζει και εργάζεται στα Γιαννιτσά.

Για εμάς που ασχολούμαστε με το blogging και την επικαιρότητα θα είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψουμε γιατί ο Θανάσης ήταν ο δικός μας άνθρωπος που καθημερινά περιμέναμε εναγωνίως το άρθρο του που έθιγε τα κακώς κείμενα και έδινε έναν καθημερινό αγώνα για την Δημοκρατία στον τόπο μας. Η δημοκρατία και η ελευθερία ήταν τα ιδανικά του  και ποτέ, ούτε στιγμή, δεν σταμάτησε να τα υπηρετεί

Στην μετωπίδα της σελίδας μας / ΑΡΘΡΑ/ θα δείτε όλα τα κείμενα  του Θανάση Νικολαϊδη (801)

http://sourta.blogspot.gr/search/label/%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%B4%CE%B7%CF%82%20%CE%98%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82

Καλό πάραδεισο



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages