Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ολες οι ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια".

Η εφημερίδα γράφει "κατ΄εντολή της τρόικας επιταχύνεται η οριστική διευθέτηση των «κόκκινων» δανείων, που πλέον ξεπερνούν τα 76 δισ. ευρώ (συνολικές εκτιμήσεις για το 2013)".


ΕΘΝΟΣ: "Ταυτότητα επιδόσεων για όλους τους εκπαιδευτικούς".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "την πλήρη εικόνα της διαδικασίας για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών δίνει το υπουργείο Παιδείας με ενημερωτικό κείμενο που διανεμήθηκε στους σχολικούς συμβούλους. Τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα καταχωρίζονται σε ηλεκτρονικό αρχείο. Οσοι από τους αξιολογούμενους εμφανίσουν ελλείψεις στο έργο τους θα παρακολουθήσουν στοχευμένα σεμινάρια".


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ελπίδιος: «Λίγο πριν τη γενική ανάφλεξη»!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "«οι περιφερειακές αυτές αναφλέξεις υποκινούμενες και καθοδηγούμενες από τις μαριονέτες της πενταρχίας του σκότους, θα φέρουν τον κόσμο ακριβώς ένα βήμα πριν τον όλεθρο»!"


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Συντάξεις από τα 52 για γονείς με ανήλικα τέκνα".

Η εφημερίδα γράφει ότι "έξοδο στη σύνταξη στα 52 για χιλιάδες γονείς με ανήλικα παιδιά προβλέπει η ισχύουσα ασφαλιστική νομοθεσία".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "12 κλειδιά για σύνταξη έως τα 60".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "δώδεκα περιπτώσεις εργαζομένων σε δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα έχουν τη δυνατότητα να συνταξιοδοτηθούν, με αναγνώριση πλασματικών ετών, μέχρι το 60-ο έτος και να γλιτώσουν μέχρι και 9 χρόνια επιπλέον εργασίας".


ΕΣΤΙΑ: "Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ο Σύριζα παγιδευμένος από την συνθηματολογία του".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "είδαμε λοιπόν που οδηγήθηκε η χώρα με τέτοια ψέματα. Ελπίζουμε κάτι να έχη διδαχθή ο ελληνικός λαός, ώστε να μην παρασυρθή από τα ψέματα του Σύριζα".


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Οσα μας κρύβουν για τα εργασιακά".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "το χρονοδιάγραμμα των επώδυνων αλλαγών στα εργασιακά, που θα ισχύσουν μέσα στο 2014 και τις οποίες η κυβέρνηση κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό, φέρνει στη δημοσιότητα η «Εφ.Συν.». Συμφωνήθηκαν με την τρόικα και προβλέπουν την οριστική κατάρρευση όσων μέτρων προστασίας των εργαζομένων έχουν απομείνει".


ΤΑ ΝΕΑ: "Πριμ συνέπειας για όσους πληρώνουν".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "νέα δεδομένα για εκατομμύρια δανειολήπτες αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις δημιουργεί ο κώδικας διαχείρισης προβληματικών δανείων που έδωσε για διαβούλευση η Τράπεζα της Ελλάδος. Η λογική του «συνεργάσιμου δανειολήπτη» αλλά και οι ριζοσπαστικές λύσεις αναχρηματοδότησης που περιλαμβάνει φέρνουν τα πάνω κάτω στα δάνεια, αλλά και δημιουργούν εύλογα ερωτήματα".


Kontranews: "Θα μας βάλουν όλους στο νοίκι".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "υπερβαίνοντας τα έσχατα όρια της ασυδοσίας οι κατοχικές δυνάμεις της τρόικας σε συνεργασία με τους ντόπιους τοκογλύφους, θέτουν σε φάση υλοποίησης ένα νέο άθλιο σχέδιο, που προβλέπει την αρπαγή του συνόλου των περιουσιών μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages