Αναζητούν δουλειά μέσω Διαδικτύου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αναζητούν δουλειά μέσω Διαδικτύου

Η πρώτη ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας αποκλειστικά για φοιτητές και απόφοιτους πανεπιστημίων έκανε την εμφάνισή της στο Διαδίκτυο πριν από ένα μήνα. Το Unijobs, που μετρά ήδη 25.000 επισκέψεις, δημιουργήθηκε από νέους και βρίσκει δουλειά μόνο σε... νέους, ακόμα και για ημιαπασχόληση για να εξασφαλίσουν το εβδομαδιαίο χαρτζιλίκι τους, ενώ αναρτώνται και αγγελίες για πρακτική άσκηση φοιτητών στο αντικείμενό τους παράλληλα με τις σπουδές τους.

Δωρεάν ανάρτηση

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αντίθεση με τις συνήθεις ιστοσελίδες εύρεσης εργασίας, στο Unijobs οι αγγελίες αναρτώνται δωρεάν. Για αυτό το λόγο, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχουν ήδη καταχωρισθεί περίπου 40 θέσεις εργασίας, ενώ η επισκεψιμότητα από νέους που αναζητούν εργασία έχει χτυπήσει «κόκκινο».

«Μόνο την πρώτη εβδομάδα επισκέφτηκαν τη σελίδα 5.000 άτομα, ενώ τέσσερις θέσεις εργασίας έχουν καλυφθεί» αναφέρει στον Ελεύθερο Τύπο ο Δημήτρης Σερελέας, διαχειριστής του Unijobs.

Η ιδέα αυτή για την κατασκευή μίας τέτοιας ιστοσελίδας δημιουργήθηκε ενώ ο ίδιος έκανε ένα μεταπτυχιακό στην Αγγλία. «Είχα μα συζήτηση με ένα καθηγητή που μου είχε προτείνει να φτιάξω μια τέτοια σελίδα στην Ελλάδα» λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages