Νεκρός διαδηλωτής από παθολογικά αίτια - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Νεκρός διαδηλωτής από παθολογικά αίτια


Εξέπνευσε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός 53χρονος συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που φέρεται να αισθάνθηκε δυσφορία την ώρα των επεισοδίων στο Σύνταγμα.

Συνάδελφοι του 53χρονου οικοδόμου τον μετέφεραν στην Αίγλη Ζαππείου και από εκεί διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό στις 16:45- όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν- χωρίς σφυγμό.

«Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 Μηχανή του ΕΚΑΒ εκκλήθη στην Αίγλη του Ζαππείου, όπου υπήρχε πολίτης με συμπτώματα αδιαθεσίας. Μετά την επί τόπου εξέτασή του από τους διασώστες του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν.Α. "Ευαγγελισμός". Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως ο 53χρονος πολίτης ήταν απνοϊκός, χωρίς σφυγμούς, με μυδρίαση και δεν έφερε κανένα τραύμα. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψής του για 50 λεπτά από τους γιατρούς του νοσοκομείου, κατέληξε» αναφέρει χαρακτηριστικά το ιατρικό ανακοινωθέν.
Χωρίς κανένα τραύμα διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με τον υφυπουργό υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη.

Μιλώντας στη Βουλή ο κ. Τιμοσίδης ανέφερε ότι : «Ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό χωρίς σφυγμούς από την περιοχή του Ζαππείου. Από την εξέταση προέκυψε ότι δεν έφερε κανένα τραύμα. Οι γιατροί προσπάθησαν επί 50 λεπτά να τον ανανήψουν αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα», ενώ συνέχισε λέγοντας : «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με νηφαλιότητα και να παραμείνουμε ψύχραιμοι».
Μέχρι στιγμής έχουν μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό με αναπνευστικά προβλήματα, τραυματισμούς από πέτρες και εγκαύματα περισσότεροι από 50 άνθρωποι.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages