Με ιδιαίτερη χαρά, υπερηφάνεια και συγκίνηση συγχαίρω τη νεαρή αθλήτρια, Παναγιώτα Αργυρίου, με καταγωγή από την Δ.Κ. Άτταλης του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, για τη σπουδαία της διάκριση στην 45η τελετή απονομής των βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών – Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ).
Η ανάδειξή της ως Κορυφαίας Νέας Παίκτριας της χρονιάς στην Α’ Εθνική Γυναικών, καθώς και η επιλογή της στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος, αποτελούν μια τεράστια επιτυχία.
Η Παναγιώτα, με το ταλέντο, την εργατικότητα, την αφοσίωση και το ήθος της, αποδεικνύει πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα από την προσπάθεια και την επιμονή. Με τις εξαιρετικές της εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τιμά την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Άτταλη, και κάνει ολόκληρη την Εύβοια υπερήφανη.
Η επιτυχία της αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τη νέα γενιά και ιδιαίτερα για τα κορίτσια που αγαπούν τον αθλητισμό και ονειρεύονται να διακριθούν.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην οικογένειά της, που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της, καθώς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην πορεία της μέχρι σήμερα.
Παναγιώτα, μας κάνεις όλους υπερήφανους!
Σου εύχομαι ολόψυχα υγεία, δύναμη και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο ποδοσφαιρικό σου ταξίδι. Είθε αυτή η σπουδαία διάκριση να είναι μόνο η αρχή μιας λαμπρής πορείας, γεμάτης νέες κατακτήσεις και όμορφες στιγμές.
Ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων θα είναι πάντα δίπλα στους νέους ανθρώπους που με το ταλέντο και την προσπάθειά τους προβάλλουν τον τόπο μας.
Ψαχνά, 04 Νοεμβρίου 2026
Αντώνιος Σπυρόπουλος
Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων








Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου