Συντονιστική Επιτροπή ΕΛΑΣ Εύβοιας: Θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη γι αυτά που δεν έχουν γίνει επί σειρά ετών; - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συντονιστική Επιτροπή ΕΛΑΣ Εύβοιας: Θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη γι αυτά που δεν έχουν γίνει επί σειρά ετών;

   Συντονιστική Επιτροπή ΕΛΑΣ Εύβοιας
Ποτάμια υπερχειλίζουν για μια ακόμα φορά και πλημμυρίζουν περιοχές, υδραγωγεία βγαίνουν εκτός λειτουργίας, περιοχές ολόκληρες μένουν χωρίς νερό, πλαγιές καταρρέουν και κλείνουν κεντρικούς δρόμους αποκόβοντας ολόκληρες περιοχές στη Βόρεια Εύβοια και  φρεσκοφυτεμένα δέντρα πέφτουν στους κεντρικούς δρόμους της Χαλκίδας και όλα αυτά με λιγότερο από ένα 24ωρο έντονης βροχής. Τα καλοκαίρια η Εύβοια ανοχύρωτη καίγεται, τα φθινόπωρα πνίγεται.

 Θα μιλήσουμε κάποτε σε αυτόν τον τόπο σοβαρά για τις υποδομές που θα έπρεπε να έχουν γίνει ΧΤΕΣ; 

Θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη γι αυτά που δεν έχουν γίνει επί σειρά ετών;

 Ποιος εγγυάται την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών αυτού του τόπου και πως; Ή μήπως μεταφέρεται έντεχνα η ευθύνη των φορέων του κράτους στην πλάτη των πολιτών με την αποστολή ενός μηνύματος 112 που έφτασε να αποτελεί το μόνο όπλο για την προστασία τους;

 Είμαστε στο πλευρό κάθε ανθρώπου που αυτές τις ώρες αγωνίζεται ως πυροσβέστης, υπάλληλος Δήμου ή περιφέρειας ή και ως εθελοντής αλλά χωρίς κεντρική οργάνωση και ενέργειες πρόληψης, οι προσπάθειες τους έρχονται κατόπιν εορτής ενώ εκτίθενται και σε κίνδυνο της ζωής τους. Κανείς μας, εργαζόμενος ή πολίτης, δεν πρέπει να είναι αναλώσιμος για το Κράτος.

                       Συντονιστική Επιτροπή ΕΛΑΣ Εύβοιας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages