Θ. Ζεμπίλης από Μανίκια: Η ολοκλήρωση του φράγματος με 22 εκατ. ευρώ θα είναι από τα πρώτα έργα του Ταμείου Απανθρακοποίησης Νησιών!
Στα γραφικά Μανίκια βρέθηκε χθες, παραμονή της εορτής της Αγίας Μαρίνας, ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης, προκειμένου να παραστεί στο παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού, που διοργανώνεται στην κεντρική πλατεία κάθε χρόνο τέτοια μέρα, υπό την αιγίδα του δραστήριου τοπικού πολιτιστικού συλλόγου, σε συνεργασία με την Κοινότητα.
Ο Βουλευτής Εύβοιας κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, αφού συγχάρηκε την πρόεδρο και τα μέλη του εξωραϊστικού και εκπολιτιστικού συλλόγου Μανικίων ανέφερε: "Ήδη η πανέμορφη αυτή περιοχή αποτελεί διεθνή αναρριχητικό προορισμό.
Με την ολοκλήρωση του φράγματος και την δημιουργία τεχνητής λίμνης θα μπορούν να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Έτσι, τα χωριά της κεντρικής Εύβοιας που σήμερα ερημώνουν θα ζωντανέψουν και θα ξαναγεννηθούν, αποτελώντας τοπικά κύτταρα ανάπτυξης και πόλους έλξης επισκεπτών.
Σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα, καθώς η ολοκλήρωση του φράγματος Σέττας Μανικίων, με προϋπολογισμό 22 εκατ. ευρώ, θα είναι από τα πρώτα έργα που θα ενταχθούν στο Ταμείο Απανθρακοποίησης Νησιών.
Παράλληλα, με την ένταξη των συνοδών έργων στο Π.Δ.Ε. θα επιλυθεί και το πρόβλημα λειψυδρίας, που αντιμετωπίζουν πολλές γειτονικές περιοχές".



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου