-8- συλλήψεις σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από διενέργεια συστηματικών ερευνών και ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν ηρωίνη, κάνναβη, ζυγαριές ακριβείας, τρίφτης κάνναβης, χρηματικό ποσό, μαχαίρια κ.α.
Οκτώ (8) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, σε περιοχές της Φθιώτιδας, της Εύβοιας και της Ευρυτανίας, μετά από διενέργεια συστηματικών ερευνών και ελέγχων, που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους. Επιπλέον, δύο εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας (4 άτομα), της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καρπενησίου (2 άτομα), του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας και της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας.
Ειδικότερα, σε -4- διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, -3- ζυγαριές ακριβείας, πλαστικός τρίφτης κάνναβης, -3- μαχαίρια, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου