Η παράταξη «Άμεσα - Νέο Ξεκίνημα» συμπαρίσταται στον αγώνα των υπαλλήλων της ΔΟΥ Χαλκίδος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η παράταξη «Άμεσα - Νέο Ξεκίνημα» συμπαρίσταται στον αγώνα των υπαλλήλων της ΔΟΥ Χαλκίδος

Η συνεχιζόμενη μεταφορά αρμοδιοτήτων και υπηρεσιών της ΔΟΥ Χαλκίδας στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και ο επιχειρούμενος θεματικός της κατακερματισμός,  ταλαιπωρούν και θα ταλαιπωρήσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον τους εργαζόμενους, φορολογούμενους, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και τοπικές κοινωνίες του δήμου και του νομού. 
Παναγιώτης Τζαφέρος
 
Η παράταξη «Άμεσα - Νέο Ξεκίνημα» εξέφρασε την συμπαράσταση της στους υπαλλήλους  που αντιστέκονται στην απαξίωση - συρρίκνωση του καταστήματος της Χαλκίδας με την παρουσία και τοποθέτηση του εκπροσώπου της Παναγιώτη Τζαφέρου στην συνέντευξη τύπου των εργαζομένων που έγινε την Τρίτη 29 Μαΐου το μεσημέρι.

Γιώργος Σπύρου
Παράλληλα ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Σπύρου ως μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας που συνεδρίαζε την ίδια χρονική στιγμή στη Λαμία ενήργησε για την έκδοση ομοφώνου ψηφίσματος συμπαράστασης στον παραπάνω αγώνα των εργαζομένων.

Η παράταξή μας πιστή στις αρχές της αποκέντρωσης και της περιφερειακής ανάπτυξης αντιτίθεται σε κάθε λογική υπερσυγκέντρωσης και υδροκεφαλισμού και παραμένει δίπλα στους εργαζομένους στη ΔΟΥ Χαλκίδας, συμμετέχοντας σε κάθε δράση μέχρι την δικαίωση των αυτονόητων αιτημάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages