Τροποποίηση Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Δήμου Χαλκιδέων Συνοικίας Ε'΄ (Οικόπεδο και Κτηριακό Συγκρότημα ΚΤΕΛ) - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τροποποίηση Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Δήμου Χαλκιδέων Συνοικίας Ε'΄ (Οικόπεδο και Κτηριακό Συγκρότημα ΚΤΕΛ)

Η διοίκηση της «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΕ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως με το από 17.04.2024 (ΦΕΚ Δ’  238/18.4.2024) ΠΔ εγκρίθηκε η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της συνοικίας Ε΄ Χαλκίδας του Δήμου Χαλκιδέων (οικόπεδο και κτιριακό συγκρότημα ΚΤΕΛ Ευβοίας), τροποποιήθηκαν οι ρυμοτομικές και οικοδομικές γραμμές και καθορίστηκαν οι χρήσεις γης στα ΟΤ που αναφέρονται στην ως άνω τροποποίηση.

Με την έκδοση του ως άνω ΠΔ λύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα για την αξιοποίηση και βελτίωση των υποδομών της «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΕ». 

Πλέον δίνεται η δυνατότητα για την αισθητική αναβάθμιση της εισόδου της πόλης της Χαλκίδας καθώς και την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, των διερχομένων και των επισκεπτών στην πόλη της Χαλκίδας. 

Η διοίκηση της εταιρείας με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας δεσμεύεται για την αναζήτηση των βέλτιστων λύσεων σε συνεργασία με τους φορείς της αυτοδιοίκησης Β΄και Α΄βαθμού για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για την πόλη και την εξυπηρέτηση των πολιτών της και των επισκεπτών. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό για τη διαρκή και ενεργή υποστήριξη στην προσπάθεια αυτή και το αμέριστο ενδιαφέρον τους για την αίσια έκβασή της.

Ευχαριστούμε επίσης τα δικηγορικά γραφεία Στέφανου Δ. Ζλακώνη και Νικολάου Δ. Γεροκωνσταντή – Σοφίας Γ. Αποστόλου που με μεθοδική και επιστημονικά άρτια εργασία πέτυχαν το ως άνω αποτέλεσμα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την ανάθεση της σχετικής εντολής.

Για την «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΕ» Ο πρόεδρος Νικόλαος Σμπιλίρης
Φωτογραφία 1, από αριστερά προς δεξιά :  μέλος Δ.Σ. ΚΤΕΛ Ευβοίας Κος Νικολάου, νομικός σύμβουλος ΚΤΕΛ Ευβοίας Κος Ζλακώνης, Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος ΚΤΕΛ Ευβοίας Κος Σμπιλίρης, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κος Σπανός, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευβοίας Κος Κελαιδίτης, Αντιπρόεδρος ΚΤΕΛ Ευβοίας Κος Πετράκης, νομικός σύμβουλος ΚΤΕΛ Ευβοίας Κος Γεροκωνσταντής
Φωτογραφία 2 : απεικονίζεται το κτίριο το οποίο βρίσκεται όπισθεν του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται κατά τον παρόντα χρόνο τα γραφεία διοίκησης και λοιπών υπηρεσιών της εταιρείας. Τα δύο κτίρια (μαζί με το όμορο οικόπεδο) συναποτελούν το οικοδομικό συγκρότημα της ΚΤΕΛ Ευβοίας Α.Ε. Μετά την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου "ανοίγει ο δρόμος" για την αποπεράτωση των εργασιών ανοικοδόμησης  και αξιοποίησης και του δεύτερου απεικονιζόμενου κτιρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages