2 μετάλλια και θέσεις στην οκτάδα οι αθλητές /τριες του Ευβοϊκός Γ.Α.Σ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Κολυμβητών - Greek Masters Aquatics - Sourta-Ferta

Post Top Ad

2 μετάλλια και θέσεις στην οκτάδα οι αθλητές /τριες του Ευβοϊκός Γ.Α.Σ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Κολυμβητών - Greek Masters Aquatics

Καλή παρουσία έκαναν για άλλη μία χρονιά οι βετεράνοι κολυμβητές - τριες  του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Κολυμβητών - Greek Masters Aquatics το Σαββατοκύριακο 15 – 16 Ιουνίου στο ανοιχτό ολυμπιακό κολυμβητήριο (ΟΑΚΑ).

Για πρώτη χρονιά φέτος στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 650 βετεράνοι κολυμβητές – τριες, όλων των ηλικιών από 25 χρονών έως και 90 χρονών, με στόχο την άθληση την συμμετοχή και την αγάπη για το άθλημα, συναντώντας φίλους από όλη την Ελλάδα.

Ο Ευβοϊκός Γ.Α.Σ συμμετείχε με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή και κατέκτησαν 2 μετάλλια και θέσεις στην οκτάδα.

Αναλυτικά:

Λάσκαρη Παναγιώτα 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο, 4η θέση στα 50 μέτρα ύπτιο και 5η θέση στα 50 μέτρα πεταλούδα και στα 200 μέτρα ΜΑ στην κατηγορία Γ40-44.

Σιαράπη Γεωργία 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα πεταλούδα και 5η θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία Γ40-44.

Στράτης Νίκος 6ος στα 50 μέτρα πεταλούδα και 9ος στα 100 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία Α45-49.

Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και τις επιδόσεις τους.

Ευβοϊκός Γ.Α.Σ.
Ευβοϊκός Γ.Α.Σ.

ΛΑΣΚΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΣΙΑΡΑΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΣΙΑΡΑΠΗ_ΛΑΣΚΑΡΗ_ΣΤΡΑΤΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages