O Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας τάσσεται ενάντια στην φημολογούμενη κατάργηση της υπηρεσίας της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

O Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας τάσσεται ενάντια στην φημολογούμενη κατάργηση της υπηρεσίας της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας

Δήλωση στήριξης εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας στον αγώνα ενάντια στην φημολογούμενη κατάργηση της υπηρεσίας της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας εκφράζει ομόφωνα την αντίθεσή του στην φημολογούμενη κατάργηση της νευραλγικής για τον Νομό μας υπηρεσίας της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην αιφνίδια μεταφορά τους σε κεντρικούς τομείς της ΑΑΔΕ της περιφέρειας Αττικής.

Η Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας εξυπηρετεί το σύνολο των φορολογούμενων της πολύπαθης Εύβοιας η οποία συνιστά την δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση νησιωτική περιοχή της χώρας μας.

Η ενδεχόμενη διακοπή της λειτουργίας της θα προκαλέσει οδυνηρές επιπτώσεις και θα αποτελέσει τροχοπέδη για την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη του Νομού μας, γεννώντας ανυπολόγιστα προβλήματα σε επαγγελματίες και πολίτες, οι οποίοι θα αναγκάζονται να διανύσουν τεράστιες χιλιομετρικές αποστάσεις προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Τέλος, προς έμπρακτη στήριξη του δίκαιου αγώνα των εργαζομένων ώστε να μην θιγεί αιφνιδίως και αναιτιολόγητα η παραμονή τους στην Υπηρεσία της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, το Δ.Σ. του Ι.Σ.Ευβοίας αποφασίζει ομόφωνα να παραστούν μέλη του κατά την προγραμματισμένη κινητοποίησή τους αύριο Πέμπτη, 30 Μαϊου 2024 από 09:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. έξωθεν του κτιρίου όπου στεγάζεται η ανωτέρω Υπηρεσία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages