Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης BOOKFAIR 2024 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης BOOKFAIR 2024

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , έχοντας ως στόχο την προώθηση και την ενίσχυση του Πολιτισμού συμμετέχει στην  20η Διεθνή Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ανάδειξη της αξίας του βιβλίου ως πολιτιστικού αγαθού, καθώς και για την ανάδειξη των σχετιζόμενων με το βιβλίο επαγγελματιών και επιχειρήσεων  από τη Στερεά Ελλάδα.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού διοργανώνει την 20ή επετειακή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ), από τις 16 έως τις 19 Μαΐου 2024 που όπως κάθε χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO, φέτος με τιμώμενη προσκεκλημένη τη Σάρτζα (Sharjah-UAE), ένα από τα επτά Εμιράτα και το πνευματικό κέντρο του ομοσπονδιακού κράτους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ).

Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται στην Ελλάδα έχοντας ως κύριο στόχο την ένταξη της χώρας μας στον χάρτη των διεθνών εκθέσεων βιβλίου και την δημιουργία ενός νέου κομβικού άξονα πολιτιστικών και εμπορικών συναλλαγών στην παγκόσμια εκδοτική παραγωγή.

Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού σε συνεργασία με τους Έλληνες εκδότες, τη ΔΕΘ–HELEXPO, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

Αποτελεί το πιο σημαντικό ετήσιο ραντεβού, όπου συγκεντρώνονται εκατοντάδες εκδότες, συγγραφείς, μεταφραστές, λογοτεχνικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι, βιβλιοπώλες, βιβλιοθηκονόμοι, ιδρύματα, φορείς και οργανισμοί για το βιβλίο από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, τη Δυτική Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και από όλο τον κόσμο.  

Στη φετινή διοργάνωση περιλαμβάνονται επίσης πολιτιστικές εκδηλώσεις  με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις  βιβλίων, συζητήσεις, εργαστήρια, σεμινάρια, βιβλία και τέχνες, παιδική και εφηβική γωνία και επαγγελματικές εκδηλώσεις με διεθνείς συμμετοχές.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θα έχει στη διάθεσή της τμήμα του εκθεσιακού χώρου.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο εκθεσιακό γεγονός και να φιλοξενηθούν στον εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, παρουσιάζοντας στο αναγνωστικό κοινό την δράση τους παρακαλούνται να μεταβούν στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο ή  στο συνημμένο αρχείο με το QR code , προκειμένου να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους το συντομότερο και όχι αργότερα από 10 Μαΐου.

https://forms.office.com/e/ZemFQU6b9d

Το κόστος ανά συμμετοχή καλύπτεται εξ΄ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ.: 2261350310
Email: f.papathoma@pste.gov.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages