Ιερά Πανήγυρις Ιερού Εξωκκλησίου Αγ. Ισιδώρου στις Ροβιές Β Ευβοίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ιερά Πανήγυρις Ιερού Εξωκκλησίου Αγ. Ισιδώρου στις Ροβιές Β Ευβοίας

Φωτογραφίες: Ιωάννης & Ευάγγελος Φαφούτης

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον Όρθρο, προέστη στη Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο στο πανηγυρίζον Ι. Εξωκκλήσιο Αγίου Ισιδώρου του Χίου, το οποίον ανήγειρε η οικογένεια του κ. Ισιδώρου Γαρυφαλλάκη, Άρχοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και το παρεχώρησε στον Ενοριακό Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Ροβιών, όπου και υπάγεται.

Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σκοπέλου κ. Νικόδημος, ο αρχιμ. Γαβριήλ Εμμανουηλίδηε-ηγούμενος της Ι. Μονής Οσίου Δαυΐδ Γέροντος Λίμνης, ο Πρωτοπρεσβ. Νικόλαος Αναστασίου-εφημέριος της Ενορίας Ροβιών, ο ιερομον. Νεόφυτος Ψαρρός και ο αρχιδιάκ. Σταύρος Καλαφάτης.




Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο κ. Γαρυφαλλάκης, η σύζυγός του κ. Μαρία και η οικογένειά τους παρέθεσαν το καθιερωμένο εόρτιο κέρασμα προς όλους τους εκκλησιασθέντες μεταξύ των οποίων παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευβοίας κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης και ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννης κ. Γεώργιος Τσαπουρνιώτης.

Το ιερό αναλόγιο διηκόνησαν μέλη της χορωδίας του πρωτοψάλτη της Ενορίας Ζωοδόχου Πηγής οδ. Ακαδημίας κ. Σπυρίδωνος Παυλάκη.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου, 
ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΡΟΒΙΩΝ 14/5/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages